Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Imi pare rau !
Nici nu mai luati in considerare comentariul meu de mai sus,am crezut initial ca sotul dvs a fost arestat in urma creditelor neplatite.
Cu Dumnezeu inainte,ce sa faceti ???
|
N-am auzit pe nimeni inca sa faca puscarie pentru credite neplatite....poate pt impozite, datorii la stat...dar nici macar, repet, inca, dar nu e timpul trecut

...
Cica vor ai nostri sa dea acum o lege ca pers fizice autorizate (pfa) sa plateasca impozite ( si asigurari) la salariul mediu pe economie pe ultimii 5 ani...( indiferent ca au castigat sau nu atatia bani )... pana acum se platea impozit doar la venitul pe care il declarai, iar Cas era fix, in fctie tot de venitul realizat. Nu-i vrba ca si pe asta a trebuit sa-l platim retroactiv pe cativa ani in urma, si cu penalizari, ca n-am stiut de la inceput ca tb platit

...
( probabil au gandit oamenii ca daca ai declarat venit x lei pe an, dar ti-ai luat casa si masina...e ceva putred la mijloc, ia hai sa le confiscam noi daca nu platesc...si uite asa trebuie persoanele susceptibile sa isi instraineze ( doneze) posesiunile rudelor, eventual, cei casatoriti sa divorteze si sa le lase sotiilor, iar cei care nu s-au casatorit inca sa nu se mai casatoreasca, ca sa nu se puna sechestru si pe bunurile sotiei

....)