Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Dogmatica
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.04.2015, 00:11:47
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Era unul intr-o carte care se lauda ca el nu-i cum e celalalt care avea toate defectele. Asa si noi. Scriem ca-i spunem betivului sa nu mai bea ca o sa moara. Dar nu i-am spus niciodata asta. Tot ce am facut a fost sa le spunem altora de-ai nostri: " ia uite-l pe betivul ala, o sa moara. Slava Domnului ca eu nu beau asa ca o sa mai traiesc"
Vechi 20.04.2015, 00:15:53
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Era unul intr-o carte care se lauda ca el nu-i cum e celalalt care avea toate defectele. Asa si noi. Scriem ca-i spunem betivului sa nu mai bea ca o sa moara. Dar nu i-am spus niciodata asta. Tot ce am facut a fost sa le spunem altora de-ai nostri: " ia uite-l pe betivul ala, o sa moara. Slava Domnului ca eu nu beau asa ca o sa mai traiesc"
Ce soarta cruda am,trebuie sa dau dreptate la toata lumea !
Da,nu e bine sa ne credem prea tari ,dar totusi adevarul e bine sa il spunem.
Sa spunem macar cat reclama aia ca alcolul ucide,daca nu avem curaj mai mult
Vechi 20.04.2015, 00:51:53
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Pai nu pricepi? Cand betivul ala o sa devina vrednic sa nu mai fie betiv, atunci Dumnezeu o sa-i trimita misionar de la "Alcoolicii anonimi" sa-i scoata aburul alcoolului din cap.

Simplul fapt ca nu se intampla asta arata ca e vrednic de betie si nevrednic de dezalcoolizare!

Pare stupid? Nu e doar o parere. Sau ma rog, e parerea lui catalin2, tot aia.
Vechi 20.04.2015, 01:21:04
Ioan_Cezar Ioan_Cezar is offline
Banned

Data înregistrării: 17.06.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pai nu pricepi? Cand betivul ala o sa devina vrednic sa nu mai fie betiv, atunci Dumnezeu o sa-i trimita misionar de la "Alcoolicii anonimi" sa-i scoata aburul alcoolului din cap.

Simplul fapt ca nu se intampla asta arata ca e vrednic de betie si nevrednic de dezalcoolizare!
Momment!
AA nu se ocupă cu dezalcoolizarea. Asta e treaba medicului curant.
Apoi, AA nu au (nu sunt) misionari...:) Iarăși, asta e treaba altora.
AA este o comunitate unde mergi ca să înveți împreună cu alți alcoolici (persoane aflate în abstinență de o zi, o lună, un an, treizeci de ani etc.), prin împărtășire de experiență (nu în alt mod!, în nici un caz prin sfaturi), cum să trăiești fără băutură. Desigur, dacă asta vrei!
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare