![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Si daca se fac astfel de intalniri, dar cu dogma ortodoxa, cum se numesc? Sunt "eretice" sau nu?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cine nu are Biserica ca mama nu-l are pe Dumnezeu ca Tata. De altfel in ziua de azi, astfel de intalniri, sunt mediu propice pt raspandirea prostitutiei, traficului de droguri, etc. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acolo la voi la stana nu e caine de paza, sa nu mai stai pe calculatorul ciobanului? Du-te fa un miel, daca nu ti-l dau eu pe al meu, treci prin Bucuresti... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
doreste, un miel pregatit. ![]() Acum, vorbind serios, mi-a dat voie ciobanul ca azi sa vorbesc cu prostii. Si uite vorbesc cu tine.Ei, ce zici ? Din mila ciobanului vorbesc cu tine. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Tu acolo esti tavalit de ras sau de berbeci?
|
|
|||
|
|||
![]()
De ras.Tu realizezi ca te certi cu o oaie ?
![]() pt asa ceva ? ![]() sectar=prost ca noaptea ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Oaie cugetatoare inginera, iubitoare de sisteme postale gen Langus si Lanusc caut donatori de informatii ereditare de pe plaiuri mioritice fiind membru "magna cum laude" al forumului crestin ortodox." ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru ca astia nu sunt primii sunt ultimii.
Si nu ultimii-care-ajung-cei-intai ci ultimii aia din vremurile de pe urma in care se inmulteste sminteala si ratacirea.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dezlegat si lasat sa bantuie.Omul de atunci, nu mai este omul de azi.Omul din ziua de azi este animal.In plus azi Biserica este formata nu este la inceputuri. Prin urmare astfel de activitati nu-si au nici un scop, decat acela de a atrage pe cei curiosi spre ocultism/alte religii pagane.Aceasta atitudine este una specifico-sectara.Pe langa altele in acest mediu sectar este propice pentru infractiuni:trafic de droguri/poxenetism. Nici n-ar fi de mirare, din moment ce sectarul are un iz/caracter pestilential. ![]() |
|