![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||||||
|
|||||||
|
Citat:
Este ceea ce si diavolul face (vezi cu ispitirea lui Hristos in pustie) Citat:
Nu stiu de ce mi-am facut iluzia ca te-ai putea abtine. Citat:
Resping logica ta defecta care nici macar nu o poti sustine pana la capat. Citat:
Citat:
Daca tie iti pune cineva coperta "Turnul de veghe" pe "Familia ortodoxa", gata ..la gunoi cu ea, nu conteaza ce scrie acolo, e sursa neoprotestanta. Si invers, daca pune "Familia Ortodoxa" pe "Turnul de veghe" ai sa incepi sa ne citezi de acolo "invatatura ortodoxa". Ca sa nu mai zic ca de ceea ce ma acuzi pe mine, tu ai facut ("logica si gandirea proprie"). Nu exista in Biserica Ortodoxa invatatura de credinta cum ca "doar ortodocsii se mantuiesc" asta cu ai scornit-o punand cu "logica si gandirea proprie" cap la cap niste lucruri care le-ai inteles saracios duhovniceste. Ci sunt niste concluzii trase de tine, pe baza unor afirmatii bune dar inchegate cu o judecata ta slaba. Citat:
Citat:
Dar poate tu ai nevoie de ochelari ... asta nu se ia in calcul pentru ca tu esti sigur ca ai o vedere infailibila. Si ne mai permitem sa criticam "infaibilitatea", mult mai limitata, ca principiu, a Papei.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 27.03.2015 at 17:39:17. |
|
|