![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Scuzati pentru romano-engleza mea. Corectez: Intrerupt sau abandonat.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru noi saracii; sa ii mantuie Dumnezeu pe inventatorii P2P si proprietarii saiturilor de tot felu' de trackere.
|
|
|||
|
|||
![]()
Tu nu esti ma sarac, da te dai sarac pt imaginea proletara :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai frate, te invit pe la mine, cand vrei. Nu mor de foame, dar nici nu privesc orice investitie, gospodareasca sau nu, cu seninatatea tampa a celui plin de bani.
|
|
|||
|
|||
![]()
Toti cei ,,plini de bani" au o seninatate tampa?:))) Nu as spune asta,mie mi-se par foarte stresati. Sunt convins ca ai o casa frumoasa,decenta si curata. Cand ajungi sub ceru liber te vizitez ca sa admiram stelele, chiar daca voi avea o privire usor tampa :)))
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Într-un fel, da. Pentru că nu-i același lucru să ai mulți bani și să fi plin de bani.
A avea mulți bani este moral neutru. Poți să-i folosești pentru caritate, pentru investiții care crează plusvaloare și locuri de muncă, poți să-i spargi la ruletă. Eiiii, dar când e omul plin de bani..... Se schimbă treaba. Fără serie, fără număr. Plin de bani, înseamnă că nu mai e loc de altceva. Dacă ești plin de ceva, înseamnă că ești gol de orice altceva, nu-i așa ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|