![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu zic ca"evenimentul"unic de a deveni mama este o ocazie destul de buna pt a gati si alege sa mananci sanatos macar pt 9 luni :) Secretul este sa faci cumparaturi din timp,sa sortezi,speli si portionezi legume proaspete si fructe in asa fel incat cand vii flamanda totul sa nu iasa din control. Americanii spun ca este prea tarziu sa tii dieta cand iti este foame;cand vii flamand acasa si nu esti pregatit faci cele mai proaste alegeri. De fapt asta este regula generala. Si eu am ajuns la concluzia ca mancarea romaneasca este grea si nu printre cele mai sanatoase alegeri,prea multa carne,grasime ,rantasuri si prajeli. Eu de regula,nu gatesc romaneste decat de sarbatori,si atunci dietetic. Nu pot sa mananc nimic prajit pt ca-mi declanseaza refluxul de acid gastric.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|