![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
La multi ani surorilor noastre in Cristos! Domnul sa va ajute!
|
|
|
||||
|
||||
|
E 25 martie cumva?
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Pentru că ziua femeilor creștine, dacă e s-o sărbătorim, nu poate fi decât de Buna Vestire, nu o zi arbitrar aleasă acu' 100 de ani de către Lenin.
|
|||
|
|||
|
Citat:
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Inter..._Women%27s_Day Si oricum, daca a facut-o Lenin, ce? Pai atunci hai sa nu folosim metroul ca a fost facut de Ceausescu. |
|
|
||||
|
||||
|
Comparatia nu functioneaza. Eu zic sa sarbatorim 23 August ca Zi Nationala.
|
|||
|
|||
|
Cred ca aceasta analogie este cea care nu functioneaza. Poti sa compari o zi in care se cinsteste femeia cu ziua unei lovituri de stat care a aruncat tara noastra cu zeci de ani in trecut?
|
|
|
||||
|
||||
|
Eu te rog prietenește să depășești nivelul wiki în ceea ce privește informarea/cultura generală.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Azi 26 Aprilie a fost Duminica Mironositelor.
Care se spune că ar trebui serbată ca Ziua Femeilor Crestine. N-am văzut însă nicio urare de bine de la domnii colegi bărbati !! :) |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| 9 martie | costel | Generalitati | 5 | 09.03.2012 11:46:12 |
| 4 martie 1977 . . . | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 11.03.2011 18:47:41 |
| 1 si 8 martie | elena20 | Diverse Sarbatori | 74 | 05.03.2010 01:40:56 |
| 8 Martie 2009 | arkash | Generalitati | 0 | 08.03.2009 17:21:41 |
| 8 martie | radup | Generalitati | 61 | 14.03.2008 23:45:47 |
|
|