![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ok, eu cred ca autorul a vrut sa elimine referiri ulterioare din teama de idolatrie. Dupa moartea si invierea Domnului si apoi moartea primilor martiri, acea cinstire a fost descatusata, sa zic asa. De acord, Scotty?
|
|
|
|||
|
|||
|
Pai sa luam, de exemplu, cazul martirului Stefan, un om al lui Dumnezeu, plin de Duhul Sfant. Igor..discutam tema propusa mai sus, ce zici? Mai am si altele.
|
|
|
|||
|
|||
|
Igor si Iluminatu doar te vor improsca cu insulte. Nu vei avea ce mare lucru combate. Mai bine discuta cu AlinB si cu mine; noi nu facem din flatulenta verbala argument. Deci, odata cw trupul uman e sanctificabil prin jertfa, si in cazul Domnului si prin inviere si pneumatizare, atunci trupul uman devine un chivot viu, cumva. Nu stiu daca m-am exprimat foarte clar.
|
|
|
|||
|
|||
|
Eu nu caut sa propovaduiesc credinta "pelerinului spre Rasarit". Pur si simplu intrebarile lui sunt speculative, de rea-credinta. Ce credinta sa propovaduiesti unui asemenea caracter?
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|