![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu are nimeni resursele necesare pentru a duce chestia asta de la idee la fapte. Chiar mi se par stupizi cei care o au la modul vehement si cred ca rezolva ceva cu asta, visand la cai verzi pe pereti, legionari si alte povesti asemenea. Dar nu cred ca nici slugarnicia care in situatia de fata merge pana la crima (a te inrola sa ucizi oameni intr-un razboi care nu este al tau) este atitudinea corecta.
|
|||
|
|||
|
De acord cu cele scrise de Cristian.
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu cred ca trebuie sa bagam in seama niste copii cu muci in creier,precum cativa de pe aici,si care prin idiotenia lor crasa ,nu au nimic de spus nimanui !
Ei se manifeata prin atitudini defetiste si conciliatorii fata de tarul de la Rasarit,ai carui fani fanatici,nedeclarati pe fata, sunt !!! Acesti tradatori de tara filo-comunisti ,ar merita exilati la Putin in ograda,pentru ca sa traiasca acolo...si sa manance painea lui Putin ! Atituninea lor pro-moscovita este o sfidare a neamului din care fac parte si,aceste fete de bastus ar trebui mangaiate intr-un mod mai suav ! |
|
|
|||
|
|||
|
Iarasi si celalalt lozincard slugarnic care spera ca va obtine un post de fruntas in Marea Armata de Eliberare de Jugul Rusesc Inexistent.
Omulet minuscul, nici o decoratie sau hartie nu e antiglont, daca nu stiai.