![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Poate mai spui și că nu mai avem nevoie de Vechiul Testament. Doamne ferește. Practică păgână spui? Păi heruvimii ce erau? Nu erau reprezentări? Toiagurile ce erau? Șarpele de aramă ce era? Nu erau reprezentări? Cum să fie o practică păgână să te închini la Dumnezeu, care stătea între cei doi heruvimi, cum ți-am dovedit biblic? Oare chiar nu ești atent deloc? Citat:
Sărutăm, dacă-i BIBLIC. Ne închinăm, dacă-i BIBLIC. Ține cont și ține minte. Fi mai tent, te rog. NE închinăm în duh și în adevăr, cu adevărat. Doar e Dumnezeu acolo, nu? Doar nu vorbim singuri? Citat:
Reprezentările lor nu sunt ilegale. Sunt după legea Domnului. Sunt Sfinții Lui. Ne-a cerut în mod expres să fim sfinți. Cum a cerut lui Moise, în mod expres Chivotul, Heruvimii de aur, și cum se închinau lor, deci Domnului, la fel și creștinii azi. Sfinții nu sunt mijlocitori, ei doar se roagă pentru noi. Și mai departe rămâne la aprecierea lui Dumnezeu ce va fi. Cum și noi, ne rugăm unii pentru alții, și vedem dacă Dumnezeu îndeplinește sau nu. Am dreptate? Sigur că am, cu mila Domnului. Citat:
Hai că nu-i chiar așa greu de înțeles, așa-i?
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|
||||
|
||||
![]()
Ai toata dreptatea, frate Paslusnice, ai toata dreptatea.
Dar ai oare și binecuvantarea duhovnicului cela care ti-a zis ca, daca vei fi banat, sa nu mai scrii nimic pe forum? Sau oare ti-ai schimbat duhovnicul, frate scump? Gandeste-te bine sa nu minciunesti nici un pic, ca dacă aperi Sfanta Biserică în timp ce ești în flagranta neascultare de ea, focul cel venit direct din iezer te mananca, Doamne ferească! |
|