|  |  | 
|  | 
| 
 | |||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite | 
|  | 
|  | Thread Tools | Moduri de afișare | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Iti cam place sa sari din lac in put? ... aaa....
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Taci ca a scos inorogul artileria grea. Oamenii de stiinta spun ca ...  Unii isi ascund ideologia in spatele stiintei si uite asa avem o noua stiinta, oameni care masoara binele si raul, le cantaresc, le amesteca in eprubete si cine nu-i crede e la fel de rau ca aia care neaga holocaustul.   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   
				__________________ Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Omule, decența-ți cere S-ai un lucru în vedere, Ca e baraba sau sunt floci, Nu te apleca ca sa mirosi. Last edited by EzioAuditore; 10.02.2015 at 00:05:03. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Epigramistu-le.

__________________ Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 si cadeai pe langa carul cu fan : desynchronized   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Deja cred ca s-a sarit calul cu arta poetica.    | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Nu s-a sarit ... Frumos n-a fost sa fie... Vrei timp din viata mea ...? Jelesti p-aici la fel ca o manea, Hai, fii atent acum, asculta-mi glasu’ Ca-ti dau in clar mesaju’ meu Si Eminescu iti da-n cap cu basu' Ti-am ghicit intentia! Treaba suna a belea! Bate-n usa altuia! Proasta atitudinea! Ieftina vrajeala ta! Ce ai tu e boala grea! Daca ai sa spui ceva, spune in fata nu o mai da, ca si cum nu ar fi asa ... | 
| 

| |||||
| 
 | |||||
|   Citat: 
 Citat: 
 Citat: 
 Citat: 
 Citat: 
 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

A sarit pe langa cu altele mai serioase, ii atrageam atentia de acu' vreo 2 ani cand lasa inca impresia de crestin cat de cat ok, sectar dar un gen relativ decent. Acu' e probabil un soi de gnostic cu accente satanice pe alocuri. 
				__________________ Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. | 
|  |