![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
In aceeasi logica, putem foarte bine sa facem si avorturi. Daca Dumnezeu vrea, va face ca avortul sa esueze. Intr-un numar deloc neglijabil de cazuri, asta s-a intamplat. Supravietuitorii avortului (perfect sanatosi sau cu infirmitati inca de la nastere) au mai multe asociatii in lume. De fapt, folosind pilula sau steriletul, chiar asta facem: avorturi. Cand spunem "pilula a esuat" sau "steriletul a esuat" vorbim de cineva care a supravietuit avortului in ciuda incercarilor noastre. Dar putem face nu doar avorturi in aceeasi logica, ci putem si fura. Daca lui Dumnezeu nu-i place, ne va impiedica furtul. Ei bine, logica asta imi aminteste de un binecunoscut banc in care reprezentanti ai celor trei mari religii monoteiste isi laudau, fiecare, dumnezeul lui. Cea mai mare minune a facut-o dumnezeul lui Itic, care gasise un portofel doldora pe jos intr-o zi de sambata. Cand s-a uitat mai bine, in jurul lui, dar numai in jurul lui, se facuse marti si putea sa-l ia de jos si sa-l bage in buzunar.
|
|||
|
|||
|
Nu e bine aia sau ailalta, ca-i pacat, ca-i curvasareala, ca-i desfranare ... Teoria ca teoria, dar practica ne omoara.
Diversitatea de opinii este binevenita, mai ales cand printre noi sunt si niste frustrati sexual. Ca sa te poti mantui, in primul rand trebuie sa fii sanatos,... iar prezervativul tine mai mult de igiena intima, mai ales la femeile active sexual. Oameni buni, mentalitatea s-a mai schimbat, traim in alte vremuri ... s-a inventat de prea mult timp prezervativul ... inteleg foarte bine de ce unii dintre voi doresc sa nu-l folosesca, probabil ca e un "act de credinta" ... Last edited by AlbertX; 23.01.2015 at 14:54:35. |
|
|
|||
|
|||
|
Papistașule când ai de gând să încetezi?
|
|
|
|||
|
|||
|
ovidiu_b, papistas sa-i spui lu tactu, nu mie, ai inteles mesajul ? Ai impresia ca ne tragem de sireturi ? Magarule !
Last edited by AlbertX; 23.01.2015 at 15:36:20. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu, nu am înțeles. Te simți cumva papistaș?
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu ma simt papistas. Te simti cumva magar ? Ca la cum te porti, nu sunt asa sigur ca esti om ...
Ai grija cum te exprimi ! Last edited by AlbertX; 23.01.2015 at 15:42:17. |
|
|
|||
|
|||
|
Se pare că te simți dacă ai reacționat. De ce să am grijă? Nu înțeleg care e problema?
Last edited by ovidiu b.; 23.01.2015 at 15:57:26. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
* Prezervativul ține de igiena intimă.... A cui? A unei soții care trăiește cu soțul în Taina Cununiei? Cum așa? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Tu probabil ca te-ai insura asa brusc si nu ai trece prin restul etapelor. Nuuu. Ca tie ti-ar place fara prezervativ, am inteles deja. Cand o sa faci si tu sex, baietas, o sa afli probabil de la medic, ca daca ai fi folosit prezervativul ai fi fost scutit de restul problemelor ... Habar nu am avut ca stau de vorba cu un puritan ... Vad ca tot ramai vexat de la o vreme, ai grija sa nu-ti sucesti mintea ... Last edited by AlbertX; 23.01.2015 at 17:00:38. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Basca,tonul si mistocareala de santier cu care dialogheaza cu oamenii!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|