Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63
Dar in nici un fel n-o sa consider ca teroristii au avut vreo scuza in ceea ce au facut. Ba chiar o sa consider ca contributia jurnalistilor este extrem de minora fata de extremismul religios al acelor musulmani. Crestinii pot sa ignore (nu vorbesc de cei care dau, intr-un fel sau altul, dreptate teroristilor) , musulmanii de ce nu ar putea?
|
Dar cine a zis ca au vre-o scuza "teroristii" ? Faptul ca au reactionat cum au reactionat, la impuls, a fost judecat rapid de cei care trebuiau sa-i captureze, in viata, si ce sa vezi, au fost condamnati la moarte, fara judecata, desi nu au avut ostateci si nu au ripostat.
A fost respectata legea de autoritatile franceze ? Ce scuze au fortele speciale, 8000 la 2, vedeti disproportia ? Am inteles, au scuze, daaa, ei nu au omorat oameni, ei au executat teroristii islamisti, la impuls, invocand tot un fel de libertate de exprimare, garantata. Libertatea de a trage cu glontul! Legea nu este aceeasi pentru toata lumea ? Nimeni nu este mai presus de lege, asa se spune ... Ah, am inteles, sunt situatii particulare in care acest principiu nu se aplica, nu e la fel si cu "libertatea de exprimare", ea nu are limitarile ei ?
Eu nu dau dreptate teroristilor, existau judecatori care trebuiau sa-i judece si sa-i condamne. Dar ce au preferat aparatorii republicii: "ochi pentru ochi si dinte pentru dinte", au judecat rapid si au actionat in consecinta. Corect ar fi fost ca "teroristii", cetateni francezi, sa fie capturati si judecati pentru faptele lor. Mai mult decat atat, ei ar fi putut spune de unde au obtinut armele si cine ia ajutat ... deci erau mult mai utili in viata.