Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.01.2015, 14:52:20
Barsaumas
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de bin000 Vezi mesajul
Eu zic ca faci reclama proasta ateilor.Eu inteleg ca aveti probleme cu logica,dar tu esti special,o delicatesa.N-ar fi rau sa-ti pui si poza la avatar.Poate ajungi presedinte ...intr-o zi.
Musca-ti limba. Iti dai seama ca imnul tarii va fi, horribile dictu, "imagine" de john lennon.
Numai gindul de a fi condusi de atei militanti, si deja bietul meu bol alimentar cere azil politic in exterior.
Macar spalacitul cu zambet de hulk sibian e cica luteran (de fapt s-a dat de gol ca e mason, pentru ca doar masonii declarati din afara Bisericii si aia infiltrati in unele biserici ca asa-zisi ierarhi practica asa un ecumenism scabros: sa mearga la toate slujbele cultelor). A propos, daca merge la "slujba" musulmana, cum o sa il priveasca ciolovecii-credinciosi de acolo, pentru maimutareala aglutinata la Paris "jesuicearli" la comanda stapanilor sai?
A propos, lantul ala uman al asa-zisilor conducatori de state si popoare (poate de sezuturi si popouri, vezi atitudinea lor fata de ghei) semana dezgustator de mult cu porcaria aia de lant de unire al fratilor.

Last edited by Barsaumas; 13.01.2015 at 14:55:58.

Thread Tools
Moduri de afișare