Citat:
În prealabil postat de bin000
 Eu zic ca faci reclama proasta ateilor.Eu inteleg ca aveti probleme cu logica,dar tu esti special,o delicatesa.N-ar fi rau sa-ti pui si poza la avatar.Poate ajungi presedinte ...intr-o zi.
|
Musca-ti limba. Iti dai seama ca imnul tarii va fi, horribile dictu, "imagine" de john lennon.
Numai gindul de a fi condusi de atei militanti, si deja bietul meu bol alimentar cere azil politic in exterior.
Macar spalacitul cu zambet de hulk sibian e cica luteran (de fapt s-a dat de gol ca e mason, pentru ca doar masonii declarati din afara Bisericii si aia infiltrati in unele biserici ca asa-zisi ierarhi practica asa un ecumenism scabros: sa mearga la toate slujbele cultelor). A propos, daca merge la "slujba" musulmana, cum o sa il priveasca ciolovecii-credinciosi de acolo, pentru maimutareala aglutinata la Paris "jesuicearli" la comanda stapanilor sai?
A propos, lantul ala uman al asa-zisilor conducatori de state si popoare (poate de sezuturi si popouri, vezi atitudinea lor fata de ghei) semana dezgustator de mult cu porcaria aia de lant de unire al fratilor.