![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Intrebarea este, daca nu-ti place, de ce nu schimbi postul? |
|
|
|||
|
|||
|
Sigur ca pot schimba postul dar vreau sa ma lamuresc despre Sfantul Efrem Cel Nou.Pana la urma ce se intampla acolo.
|
|
|
||||
|
||||
|
Eu de obicei nu am rabdare sa ma uit la astfel de showuri!
Ar trebui ca credinciosii sa se organizeze intr-o asociatie si sa semneze petitii ca astfel de mizerii sa fie interzise in eter. Pana atunci,cum te sfatuia cineva mai sus:telecomanda este la tine! Pana la urma,este de-a rasu-plansu' cum se vaicaresc unii ca urmaresc emisiuni proaste sau tembele. Este ca si cum as concluziona cu regret ca votka ma imbolnaveste sau ca tutunul imi inegreste plamanii,asteptand ca altcineva sa schimbe situatia aia,dar nu eu insami!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
||||
|
||||
|
Cred ca se pot semna sute depetitii, insa aceste show-uri nu vor fi scoase. Pentru ca prind la public (la prea mult public chiar), iar daca prin la public, atunci au rating, iar daca au rating fac bani. Pur si simplu.
Cel mai bun lucru care il putem face cei carora nu ne plac emisiunile, e sa schimbam postul sau sa atuncam televizorul. Propun prima varinta, totusi. Singurele posturi la care eu personal ma uit constant sunt History Channel (no.1), digi life, axn, national geographic (emisiunile gen mind games), si cele de animale. Si dimineata, pana imi beau cafeaua ma uit la stirile de pe antena 1 (stiri locale din mures) combinate cu cele de pe protv (in mare parte pentru meteo). Si uneori filme de la 20:30, tot de pe pro (in cazul in care e ceva ce ma atrage) In rest, daca vreu sa ma uit la ceva, ma uit in online; ies mai bine, plus ca nu mai vad zecile de minute de publicitate aiurea.
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|