![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu toti profesorii de religie sunt bine pregatiti , la fel cum nici toti profesorii de chimie sau de matematica. Faptul ca dascalul de religie spune ca numele Domnului se scrie cu 2 de "i" nu e nimic gresit (ba din contra , dar mai bine sa nu depasim sfera topicului)... insa a spune ca "Isus" inseamna magar este intr-adevar o greseala. Dar haideti sa gandim si din alta perspectiva : Sa spunem ca chimia ar fi fost "optionala" la fel ca religia; si intr-o zi profesorul de chimie ar spune ca alcoolul metilic este mai putin toxic decat etanolul. In acest caz v-ati fi retras copilul de la orele de chimie ? Presupun ca nu , ramanand in speranta ca poate va invata ceva folositor la acele ore - chiar daca profesorul de chimie respectiv sta prost la capitolul biochimie. Pe de alta parte , am vazut ca asemanati orele de religie cu orele de gramatica predate de comunisti... Ironic sau nu , daca veti citi articolul postat de AntoniaP, veti observa ca Toma Patrascu (fondator ASUR) acuza Biserica de bolsevism (acuzatii , evident , fara fundament). |
|
|||
|
|||
![]()
Probabil pentru ca dumealui este catolic, si era discriminat de stat prin impunerea de ore de religie ortodoxa copiilor lui catolici.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca asa ar sta lucrurile, fara doar si poate ca as dori sa retrag copilul de la asemenea ore, care nu mai au legatura cu chimia.
|
||||
|
||||
![]()
Fii binecuvântat!