Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Despre Forum > Reguli generale de utilizare a forumului
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.12.2014, 16:52:34
Ioan_Cezar Ioan_Cezar is offline
Banned

Data înregistrării: 17.06.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Ups! Se pare ca am comis-o grav, de data asta ....
Banuiam eu demult ca unele notiuni precum socializarea sau prietenia sunt supraestimate, nu vad de ce in lumea virtuala ar fi altfel...atata timp cat fratii si prietenii mei nu mai vorbesc cu mine, nu vad de ce ar fce-o altii necunoscuti...daca ai o minte bolnava, trebuie sa-ti fie rusine cu ea si sa stai in banca ta, cuminte...
Mai bine imi vad de treaba, studiez, spal vase, fac curatenie, matur si pe afara, dau zapada, daca e cazul, citesc rugaciuni si acatiste, ma rog pentru iertarea pacatelor....si nu ma mai bag in seama cu lumea...
Imi pare rau ca v-am deranjat
Puteti sa ma bannati, pentru orice eventualitate, in caz ca nu ma tin de cuvant...
Sanatate, numai bine!
Hai Fallen, încetează. Nu mai face pe victima, că ai făcut destul.
De comis n-ai comis nimic grav doar că alegi mereu să te comporți copilărește și să te văicărești în fel și chip. Poți comunica, cine zice că nu, dar nu în felul ăsta dezordonat și neserios, mereu... Eu unul nu m-aș mira să ai parte de o banare la un moment dat, dacă o ții tot așa.
Reply With Quote
Vechi 05.12.2014, 19:35:44
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ioan_Cezar Vezi mesajul
Hai Fallen, încetează. Nu mai face pe victima, că ai făcut destul.
De comis n-ai comis nimic grav doar că alegi mereu să te comporți copilărește și să te văicărești în fel și chip. Poți comunica, cine zice că nu, dar nu în felul ăsta dezordonat și neserios, mereu... Eu unul nu m-aș mira să ai parte de o banare la un moment dat, dacă o ții tot așa.
Ioane, de la o vreme se cam umflă fasolea în tine și te legi de oameni fără să fii provocat. Eu zic să-i lași pe ceilalți în pace să se exprime așa cum vor și pot, iar mata poți să-ți vezi liniștit de aberații, atâta timp cât nimeni nu-ți incomodează revărsările abundente de texte aburoase și nevertebrate.
Vechi 05.12.2014, 20:42:37
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Ioane, de la o vreme se cam umflă fasolea în tine și te legi de oameni fără să fii provocat. Eu zic să-i lași pe ceilalți în pace să se exprime așa cum vor și pot, iar mata poți să-ți vezi liniștit de aberații, atâta timp cât nimeni nu-ți incomodează revărsările abundente de texte aburoase și nevertebrate.
Nu e vorba de provocări, maestre. Ai putea să cercetezi, dar măiestria te cam lenevește.
Din câte văd, însă, tocmai te-ai legat de mine fără să fii provocat și, prin asta mă provoci tu însuți.
Și da, o să-ți răspund la provocare de data asta.
Fă bine, dacă vrei să te porți onorabil și arată-ți măiestria pe una din aberațiile mele de pe topicul de față. Zi-mi unde am aberat cu visul, că despre asta mă canonesc să scriu câte ceva.
Dar ai grijă să nu-mi vii cu vreo fosilă din plastic, din aia cu iz psihanalitic cum aduci de obicei. Vino cu un vertebrat veritabil. Altminteri, de data ți-o voi reteza scurt, cât te întinzi tu de lăbărțat, cu burtoiul tău de aroganță intelectuală care nu se mai oprește din revărsare.
Zi omule, ce te doare de fapt. Aștept să numești aberația.

Last edited by Ioan_Cezar; 05.12.2014 at 20:45:23.
Reply With Quote
Vechi 05.12.2014, 22:41:27
tabitha's Avatar
tabitha tabitha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2011
Locație: usa
Implicit

Hei, fraților, ce v-a apucat?...
Chiar acum în prag de Moș Nicolae v-ați găsit să vă certați și să vă gratulați reciproc?
O să-i spun Moșului să vină cu o nuielușă să vă cumințească. :)

Poate mai reflectați la Imnele alea ale Nașterii și la Memoria Nașterii Domnului.

Așteptăm să reveniți cu toții la gânduri mai bune, inclusiv "fallen"!!
Reply With Quote
Vechi 05.12.2014, 22:54:52
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
Nu e vorba de provocări, maestre. Ai putea să cercetezi, dar măiestria te cam lenevește.
Din câte văd, însă, tocmai te-ai legat de mine fără să fii provocat și, prin asta mă provoci tu însuți.
Și da, o să-ți răspund la provocare de data asta.
Fă bine, dacă vrei să te porți onorabil și arată-ți măiestria pe una din aberațiile mele de pe topicul de față. Zi-mi unde am aberat cu visul, că despre asta mă canonesc să scriu câte ceva.
Dar ai grijă să nu-mi vii cu vreo fosilă din plastic, din aia cu iz psihanalitic cum aduci de obicei. Vino cu un vertebrat veritabil. Altminteri, de data ți-o voi reteza scurt, cât te întinzi tu de lăbărțat, cu burtoiul tău de aroganță intelectuală care nu se mai oprește din revărsare.
Zi omule, ce te doare de fapt. Aștept să numești aberația.
Ti-am scris ce-am avut de scris, n-am sa fac greseala sa-ti dau apa limpede la moara ta știrbă ca nu merită.

1. Nu te mai lega de oameni aiurea, ca nu te-a pus nimeni securist pe forum sa triezi tu valoarea postarilor.

2. Păstreaza-ti horcăielile alcooloide pentru ăia care te mai iau in serios.

3. Dispretul escrocilor si mitomanilor ma onoreaza, deci poti sa versi cate mizerii duci in tine fara probleme.
Vechi 05.12.2014, 23:33:52
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

Fraților, vă aduceți supărare unul celuilalt și nu numai. Cred că s-ar putea găsi și formulări mai puțin contondente.
Ori poate-i doar un vis urât...
Reply With Quote
Vechi 06.12.2014, 00:20:02
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

https://www.youtube.com/watch…

Iarta-ma,iarta-ma Dumnezeul meu!
Vechi 06.12.2014, 09:19:36
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.06.2010
Implicit

Avem dreptul să ne oprim, avem datoria față de noi, de oameni și de Dumnezeu, să ne oprim din alergare atunci când sunt semne că ar fi nevoie de asta. Avem acest drept, avem această libertate care face parte chiar din regulile jocului.
*
Nu e rușinos să te oprești pentru ca, mai întâi, să te liniștești. Apoi, cu mintea calmă și limpede, să alegi ce ai de făcut mai departe. Aș spune că e o necesitate, o regulă de fier a vieții sănătoase și împlinite. Poate că timpul nu mai are răbdare cu oamenii, dar nu oamenii sunt făcuți pentru timp, ci timpul pentru oameni. Noi dispunem de timp, iar nu timpul de noi. dacă avem impresia că e invers, atunci merită să ne oprim, pentru o vreme. Până și florile se opresc, pentru a se odihni...
*
Cum să ne liniștim, însă? Cum să ne oprim, când totul pare că ne gonește? Cum să iau răgaz în toiul problemelor care parcă nu se mai opresc, pe toate direcțiile - în familie, la serviciu etc.
Asta e o problemă la care nu se poate formula un răspuns general pe forum. Dar fiecare duhovnic și fiecare consilier din orașul nostru ar putea să dea un răspuns, ca ajutor, dacă vei cere expres asta. Sunt momente, cum bine știi, în care avem nevoie de ajutor. Un ajutor potrivit pentru problema pe care o întâmpinăm, uneori un ajutor specializat, competent, eficient.
Dacă, însă, refuzăm din varii motive acest ajutor și nu ne oprim ba, dimpotrivă, gonim încrâncenat mai departe, atunci oricât am scrie pe forum în acest cadru lipsit de Putere, Permisiune și Protecție (adică neterapeutic) problema noastră nu se va rezolva ci, dimpotrivă, se va accentua.
Părerea mea e să te oprești și să cauți o cale pentru liniștire, mai întâi. Cu terapeutul tău, cu un duhovnic, în comunitatea eclesială. Cu un medic, dacă e nevoie. Fă orice lucru care îți aduce liniștea pe o cale normală, morală, consacrată. Iar dacă în acest timp necesar pentru liniștire vei pierde ceva din agoniselile tale de mai nainte, adu-ți aminte ce sunt aceste agoniseli: un job oarecare și destul de stresant, o relație proastă (cum spuneai) cu un bărbat față de care nu ai obligațiile căsătoriei, precum și alte încropeli lumești. Față de ele, sănătatea și pacea ta sunt mult mai importante acum. Liniștește-te mai întâi, ca să poți apoi să trăiești. Că acum pare a fi mult zbucium steril și mult chin.
Ai dreptul să trăiești! Oprește-te mai întâi și cere ajutor pentru stările și prolemele tale acolo unde e locul și omul potrivit. Ca să te poți bucura apoi de viață și să îi bucuri și pe cei din jur.
Doamne ajută![/quote]

Dupa cum se vede aici in acest mesaj ,Cezar i-a raspuns frumos acum o zi in urma,dandu-i sfaturi calde,bune,parintesti.
Probabil ca s-a otarat putin ca Fallen nu i-a raspuns si a continuat sa scrie altele preocupata.
Poate nu a vazut mesajul acesta plin de binete asa ca-l pun aici poate il vad mai multi,asta asa din spirit de dreptate sa nu zicem ca Ioan Cezar chiar o hartuieste pe Fallen!

Eu chiar nu cred ca hartuieste pe nimeni chiar daca are un temperament mai inflacarat,a doua zi regreta ce a scris isi cere iertare si se caieste.
Si eu am facut niste boacane pe forum de chiar ma apuca cosmarurile,regret acum dar cand esti iertat esti iertat din complezenta,prietenia nu se mai sudeaza la loc ca noua!
Important este sa invatam din greseli!

@Fallen : pt toate problemele astea care te macina nu ai luat in calcul niste sedinte de terapie?
Caci ce facem noi aici pe forum este curat frectie la piciorul de lemn :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 08.12.2014, 00:39:13
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Ti-am scris ce-am avut de scris, n-am sa fac greseala sa-ti dau apa limpede la moara ta știrbă ca nu merită.

1. Nu te mai lega de oameni aiurea, ca nu te-a pus nimeni securist pe forum sa triezi tu valoarea postarilor.

2. Păstreaza-ti horcăielile alcooloide pentru ăia care te mai iau in serios.

3. Dispretul escrocilor si mitomanilor ma onoreaza, deci poti sa versi cate mizerii duci in tine fara probleme.
Eu tot nu pricep de ce ești atât de încrâncenat. Poate când ne-om întâlni, vreodată, îmi vei spune mai clar. Ai fi putut să o faci, dealtfel, și pe privat - poate mă lămuream mai bine, dacă ai voit să îmi faci vreun favor.
Așa, nu îmi rămâne decât să îți mulțumesc, totuși, că mă ajuți în antrenamentul meu de lepădare de sine. Și ce poate fi mai folositor decât vorba aspră a unui prieten, atunci când voiești să te lepezi de patima iubirii de sine? Altminteri riști să rămâi împietrit în toate ale tale, preamărindu-te și crezînd, nu-i așa, că tu erai OK iar toți ceilalți n-au fost decât surpătorii valorii tale inestimabile.
Mulțumesc, așadar ș iartă-mă că te-am necăjit atât de tare.
Dumnezeu să ne ierte și să ne ocrotească, Mihai!
Reply With Quote
Vechi 08.12.2014, 01:24:41
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
Eu tot nu pricep de ce ești atât de încrâncenat.
Balansul tau intre smerenie , dragoste si ura , intre seriozitate si neseriozitate , intre cuvinte mieroase si altele pline de ura si venin , au contribuit foarte mult la smintirea multora de pe aici !
Intr o singura zi , tu poti imbraca zeci de forme si interpretezi multe "roluri " , pe unele le interpretezi excelent , pe altele mizerabil .
Bunul nostru coleg si prieten a ajuns la exasperare citindu-ti cuvintele bine amestecate , dar neavand suport in viata reala !
Mai pe sleau , te acuza de escrocherie virtuala prin insiruirea cuvintelor tale frumos aranjate doar pentru a da bine la public , si nimic mai mult , iar atuci cand cinrva indrazneste a te contra intr un fel sau altul , iti arati adevarata fata , cu toste ca de la reanscrierea ta pe acest forum faci mari eforturi pentru a nu'ti arata adevaratul caracter .
Asta-i in mare durerea lui Mihai !
Doamne ajuta !
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare