![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu organizez de 3 ani de zile colecta la firma pentru Valea Plopului, de Craciun.
In particular mai fac si altii si alte lucruri pe care nu trebuie sa le scrie pe forum... |
|
|||
|
|||
![]()
Imi cer scuze daca mai e un topic, eu nu l-am gasit si de asta m-am gandit sa deschid unul nou.
Totusi nu inteleg de ce unii se simt asa usor lezati.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe acest link gasim cateva linkuri cu numerele de cont bancare unde putem face donatii: http://www.asociatiaprovita.org/donații/ Last edited by Claudiu9; 30.11.2014 at 07:14:51. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
sper să-l mai vadă si altii si să-i trimită părintelui Nicolae Tănase un mic dar de sărbători. Pentru românii din afara tării este foarte important că se pot face donatii si prin paypal si credit card, pentru a nu irosi banii pe taxele transferurilor bancare care sunt destul de piperate. Cei care vă mai duceti la Valea Plopului la părintele Tănase - poate faceti si niste poze să vedem si noi aici cum mai arată tabăra părintelui. Doamne ajută! |
|