![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Va referiti la Dumnezeul din cauza/datorita caruia au murit, cu aproximatie, 2.821.364 oameni, conform Bilbiei si 24,994,828 conform estimarilor (ex: aproximatii pt. Potopul lui Noe). Daca doriti facem calcul la sange, cum se spune, pe versetele Bibliei. Preferata mea: Regi 2:23-24 (http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/regi-2/2/) 23. De acolo s-a suit la Betel. Si pe cand mergea pe drum, niste baietasi au iesit din cetate si si-au batut joc de el. Ei ii ziceau: "Suie-te, plesuvule! Suie-te, plesuvule!" 24. El s-a intors sa-i priveasca si i-a blestemat in Numele Domnului. Atunci au iesit doi ursi din padure si au sfasiat patruzeci si doi din acesti copii. M-am simtit vizat, ca si eu faceam misto de un batran din cartier. Evident greseam, dar nu stiam ca alti colegi de-ai mei, la fel de tineri si jucausi, au fost mancati de ursi din acest motiv. Am fost si eu crestin. Tremurau chilotii pe mine vreme de o saptamana dupa fiecare mastrubare. Nu va referiti la frica aia despre care vorbesc si eu? Pacat! Despre frica aia as fi vrut sa vorbim. Da' nu e nicio problema. Vorbiti intai despre frica la care va refereati dumneavostra si vorbim apoi si despre aceea, reala, mai putin filosfica, despre care vorbeam eu. |
|