Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sectiune dedicata profesorilor de religie

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.11.2014, 16:52:12
Inorogul
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Test de cunostiinte biblice elementare:ce inseamna frica de Dumnezeu in conceptia crestina?
In majoritatea credintelor presupune pedeapsa crunta atunci cand Ii iesi din cuvant sau Il superi. Potop, ursi care te manaca* si multe alte fapte demne de un zeu in fata caruia trebuie sa tremuri. Am inteles eu gresit?

Va referiti la Dumnezeul din cauza/datorita caruia au murit, cu aproximatie, 2.821.364 oameni, conform Bilbiei si 24,994,828 conform estimarilor (ex: aproximatii pt. Potopul lui Noe).

Daca doriti facem calcul la sange, cum se spune, pe versetele Bibliei.

Preferata mea: Regi 2:23-24 (http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/regi-2/2/)

23. De acolo s-a suit la Betel. Si pe cand mergea pe drum, niste baietasi au iesit din cetate si si-au batut joc de el. Ei ii ziceau: "Suie-te, plesuvule! Suie-te, plesuvule!"

24. El s-a intors sa-i priveasca si i-a blestemat in Numele Domnului. Atunci au iesit doi ursi din padure si au sfasiat patruzeci si doi din acesti copii.

M-am simtit vizat, ca si eu faceam misto de un batran din cartier. Evident greseam, dar nu stiam ca alti colegi de-ai mei, la fel de tineri si jucausi, au fost mancati de ursi din acest motiv.

Am fost si eu crestin. Tremurau chilotii pe mine vreme de o saptamana dupa fiecare mastrubare. Nu va referiti la frica aia despre care vorbesc si eu? Pacat! Despre frica aia as fi vrut sa vorbim.
Da' nu e nicio problema. Vorbiti intai despre frica la care va refereati dumneavostra si vorbim apoi si despre aceea, reala, mai putin filosfica, despre care vorbeam eu.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare