Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.11.2014, 16:20:24
Monnis Monnis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.06.2012
Locație: București
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de claudianicola Vezi mesajul
...Pentru ca nu am vazut o biserica mai ratacita, mai implicata in politica si afaceri dubioase....nici catolicii nu cred ca sunt atat de josnici in politica asa cum am vazut aici. Chiar ma gandesc pentru ce face 'biserica' asta, pare ca se teme de justitie, de dreptate, ca si cum Dumnezeu nu a facut dreptate...Si inca ce va mai face !
........
Sa va fie RUSINE mai nenorocitilor prelati, daca ati injosit intr-atat biserica neamului nostru!
Presupun că nu ați citit Regulile generale de utilizare a forumului creștin-ortodox. Le găsiți aici http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3. Citiți cu atenție tot, dar mai ales punctul 7.
Vechi 12.11.2014, 16:41:37
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Monnis Vezi mesajul
Presupun că nu ați citit Regulile generale de utilizare a forumului creștin-ortodox. Le găsiți aici http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3. Citiți cu atenție tot, dar mai ales punctul 7.
Nu e chiar asa. Avem dreptul totusi sa ne manifestam nemultumirile intr-o limita a bunului simt.

Daca treci la injurii sau calomnie, defaimare, atunci e o problema. Dar cand vezi ca unul fura, atunci poti sa zici ca nu imi place, ca e rau, ca fura, ca e gresit.

Si sunt greseli peste tot, nu are sens sa spunem ca totul e roz, ca lucrurile sunt perfecte cand nu e cazul...

O greseala descoperita se repara si se vindeca. O greseala pastrata mult timp nevindecata se rezolva mai greu.
Reply With Quote
Răspunde

Tags
bilete, biserica, politica, prelati

Thread Tools
Moduri de afișare