![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
limba romana, si isi face 6 case din meditatii(yeah...right) si mai vinde si copii.Eu stiam ca Dumnezeu a zis "lasati copiii sa vina la mine " si nu "dati-mi voie sa va vand copiii..." Dupa mine anuntul aia cu "fata buna pt Romania " seamna ca un anunt de matrimoniale si branding pentru bordeluri. Citat:
fotbal facute in panta,...etc cu ortodoxia, nu stiu si nu pot sa inteleg. Ce treaba are ortodoxia cu faptul ca "fata buna de Romania" si-a facut campanie electorala cu bustul si cu posteriorul la inaintare, nu stiu. Sigur , poate multi barbati sunt dati pe spate de formele feminine a lui Udrea. Saracii, mi-e mila de ei.Inseamna ca n-au iesit in lume, sa vade femei mai frumoase ca Udrea dar si mult mai inteligente si cu bun-simt. Citat:
financiare.Banul este unica politica. Last edited by oaie_cugetatoare; 04.11.2014 at 14:19:05. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Cristi, a împărți sacoșe, șepci, pixuri, cărți poștale ș.a.m.d. în scop publicitar intră în categoria mijloacelor permise de a câștiga simpatia.
Criticabile sunt cele nepermise, cum ar fi pomenile electorale mascate, făcute din bani publici, nu ai partidelor, favorizarea de către cei de la putere a unor categorii sociale ș.a. |
|
|
||||||
|
||||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Acolo stă satana mitomană și pârăște ca să dezbine și să dea cu sâc Domnului, nu numai prin gLoome ci mai ales acolo prin ortodoxie și prin ierarhia bisericească și prin vreo mânăstire arătându-se numai pe sine că cică nu este altul decât el însuși cel mai mare ortodox și cel mai mare foarte om (roșu cu cărți roșii) și naționalist patriot și că toți ceilalți creștini sunt eretici și trădători și lucruri adică un fel de idoli... și iată că unii îl cred... din pricina obiceiului lor absurd al năravului slujirii cu obediență bolnavă față de mai mare și mai tarele terrorist față de Dumnezeu strigând mereu ''vrednic este'' și lingând invers... vai lui sărmanul înșelător trufaș înșelat, vai lui sărmanul măscărici păcălici marionetă și viciu acoperit și vai tuturor celor care-l aduleazpă și-l voteazpă și-l apără ca ultrașii pariori ce așteaptă să-și dubleze investiția pariind pe câștigătorul cel mai viclean, pariind pe Lie travestit în cel mai mare ortodox naționalist român patriot când defapt el e albanez turc cu viață turcească și cu fapte rele în ascuns plănuite cu ură și răutate în fiecare zi! Vai lui, vai vouă! Vai mie fratele lui mai mic sau mai mare sau egal! Vai mie păcătosul pârâcios! Cred că mai bine nu mă întrebai că acuma știu că nu-ți convine dacă ți-am răspuns! Sorry! Pls forgive...me. Last edited by vsovivivi; 04.11.2014 at 19:48:31. |
|
|
|||
|
|||
|
Tot nu pot crede că dl. Ponta împarte iconițe prin țară. Pe o față a icoanei e Arsenie Boca, pe cealaltă Victor Ponta.
Și iată, treaba merge bine. Să fie totuși doar un coșmar trecător? |
|
|
|||
|
|||
|
Nup. Isi stie electoratul bine: cei care cand vad o iconita (sau ceva gratis) de la un canditat, si-au si vandut votul.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu te amărî, va trece. |
|
|
||||
|
||||
|
Asta seamănă cu o replică din filmul Scripcarul pe acoperis, pe care, parafrazând-o, putem spune: Doamne, tine-l pe Victor sănătos, bogat, îndelungat în zile si... departe de noi!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ține-l Doamne!
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu e nimeni din Sibiu, sa ne spuna mai multe???
|
|
|