Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.10.2014, 22:11:26
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Ce se va intampla in viitor cu poporul roman?
Care-i sunt sansele sa se dezvolte?
Unde gresim cu adevarat?

Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile care ma framanta...
Daca ne cultivam trezvia si vedem unde gresim cu adevarat, avem sanse sa ne reparam greselile si sa progresam.
Este destul de ușor să prevedem viitorul dacă observăm cu luciditate prezentul.
Dacă noi am căuta comuniunea cu Hristos, viața noastră socială ar arăta cu totul altfel.
Însă noi doar mimăm credința, iar prin aceasta ne autodistrugem.
Reply With Quote
Vechi 22.10.2014, 22:22:24
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit

In Romania situatia economica si sociala dezastroasa de astazi se datoreaza si conducatorilor pe care i-am avut dupa 1990, care si-au urmarit numai propriul interes, dar-din pacate trebuie sa recunoastem- poate si poporul care acesti conducatori i-a "produs"!
Daca dupa 1990 noi ca popor nu am fost in stare sa creem si sa promovam conducatori capabili si iubitori de tara (cum s-a intamplat in tari precum Polonia, Cehia, etc ), atunci cred ca si noi ca popor avem o mare problema!
Reply With Quote
Vechi 22.10.2014, 22:49:14
catalois catalois is offline
Banned

Data înregistrării: 12.03.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florinvs Vezi mesajul
In Romania situatia economica si sociala dezastroasa de astazi se datoreaza si conducatorilor pe care i-am avut dupa 1990, care si-au urmarit numai propriul interes, dar-din pacate trebuie sa recunoastem- poate si poporul care acesti conducatori i-a "produs"!
Daca dupa 1990 noi ca popor nu am fost in stare sa creem si sa promovam conducatori capabili si iubitori de tara (cum s-a intamplat in tari precum Polonia, Cehia, etc ), atunci cred ca si noi ca popor avem o mare problema!
Traducere in romaneste:
In Romania situatia economica si sociala dezastruoasa de astazi se datoreaza si conducatorilor pe care i-am avut dupa 1990, care si-au urmarit numai propriul interes, dar (din pacate, trebuie sa recunoastem), poate si poporului pe care acesti conducatori i-a "produs"!
Daca dupa 1990 noi, ca popor, nu am fost in stare sa creăm ( sau cream, sa zicem ca nu folosesti diacriticile ) si sa promovam conducatori capabili si iubitori de tara (cum s-a intamplat in tari precum Polonia, Cehia, etc ), atunci cred ca si noi ca popor avem o mare problema!

Da, mare problema: poporul exista si emite enunturi ( dar si adevaruri inconstiente ) despre el insusi, in limba unui popor viitor, neatent la limba propriului EU, ca popor.

'' Poporul a murit ! Traiasca poporul ! ''

Sed, but trist !
Reply With Quote
Vechi 22.10.2014, 22:52:24
catalois catalois is offline
Banned

Data înregistrării: 12.03.2014
Implicit

Sau, poate, voiai sa zici: poporului care a produs acesti conducatori..
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Istoria Romanilor!!!:) AndruscaCIM Generalitati 2 16.05.2012 00:18:38
Sa nu uitam istoria! Adriana Cluj Stiri, actualitati, anunturi 1 02.07.2011 21:41:54
de ce se falsifica istoria? camidece Generalitati 6 29.09.2009 23:45:37
Istoria altfel camidece Generalitati 3 29.09.2009 23:06:08
100 de ani de istoria religiilor odin Generalitati 0 09.03.2007 19:47:32