![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nivelul meu de exprimare este mediocru dar destul de clar. Cred... Nu stiu cat timp va dura credinta mea. Sper sa dureze pana in ultima clipa. Cand timpul se va termina va incepe vesnicia si atunci credinta mea se va transforma in convingere. Deoarece nivelul meu intelectual este scazut nu-mi pun prea multe intrebari / probleme si asta imi da un confort existential. Si, in plus, lipsa framantarilor, indoielilor lasa loc Credintei, Iubirii si Nadejdei. Eu cred in Dumnezeu pt ca asa m-au crescut parintii, asa m-au invatat bunicii, pentru ca experienta mea de viata mi-a dovedit-o in fiecare zi a vietii mele (si nu sunt tanara) Cu mine s-a jucat satana cum a vrut, asa ca il cunosc, ii stiu inselatoriile. Cu mine Dumnezeu a facut minuni, adevarate si uimitoare minuni! Mi-a aratat pe fata ca e cu mine si ma sprijina atunci cand aleg binele Eu nu stiu ce vrei tu sa spui, de fapt. Nu stiu ce raspunsuri astepti de la mine sau de la ceilalti. Eu asta am avut de spus. Mai mult de atat e vorbarie goala. |
|
|