Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.10.2014, 21:11:19
antoniap
Guest

Implicit

Eu am rupt instiintarea prin care mi se cerea sa merg la posta sa-mi iau cardul. Si i-am spus postasului sa nu insiste, deoarece nu-l primesc.
Reply With Quote
Vechi 06.10.2014, 23:45:44
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Eu am rupt instiintarea prin care mi se cerea sa merg la posta sa-mi iau cardul. Si i-am spus postasului sa nu insiste, deoarece nu-l primesc.
Pacat... S-a chinuit destul de mult Araed Arafat cu sistemul acesta.
Reply With Quote
Vechi 08.10.2014, 23:37:20
antoniap
Guest

Implicit

Si inca ceva:

http://www.cocoon.ro/?p=5904
Reply With Quote
Vechi 09.10.2014, 12:16:50
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

iar despre carduri?!
Reply With Quote
Vechi 09.10.2014, 20:43:42
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
iar despre carduri?!
Oare nu e o problema actuala? Sau e mai corect sa filozofam despre mantuire, dar sa facem voia celui rau. Ia asculta ce mai spun si altii:

http://www.youtube.com/watch?v=OHprja-Jf0c#t=4293
Reply With Quote
Vechi 09.10.2014, 23:02:50
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Oare nu e o problema actuala? Sau e mai corect sa filozofam despre mantuire, dar sa facem voia celui rau. Ia asculta ce mai spun si altii:

Afirmația asta le întrece pe toate: „Ai pașaport nou și atunci când vorbești despre poruncile lui Dumnezeu, aceștia nu percep. Iar cei care au pașaport vechi, aceștia imediat pricep și indeplinesc, sunt receptivi. Iar cei ce au pașaport nu mai sunt receptivi.”
Bieții oameni, au ajuns să se diferențeieze și să-i aprecieze pe ceilalți după ce fel de pașapoate au, vechi sau noi. Dacă faceau o diferențiere după confesiune, mai înțelegeam.
Reply With Quote
Vechi 09.10.2014, 23:07:22
ovidiu b.
Guest

Implicit

Minutul 1;42:25.
Reply With Quote
Vechi 10.10.2014, 14:56:22
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Afirmația asta le întrece pe toate: „Ai pașaport nou și atunci când vorbești despre poruncile lui Dumnezeu, aceștia nu percep. Iar cei care au pașaport vechi, aceștia imediat pricep și indeplinesc, sunt receptivi. Iar cei ce au pașaport nu mai sunt receptivi.”
Bieții oameni, au ajuns să se diferențeieze și să-i aprecieze pe ceilalți după ce fel de pașapoate au, vechi sau noi. Dacă faceau o diferențiere după confesiune, mai înțelegeam.
Intreaba un duhovnic imbunatatit si vezi daca nu cumva acceptarea cardului inseamna o lepadare partiala de Hristos.
Deja numele tau e inlocuit cu un numar care are asociat si nr.666.
Acceptand cardul nu te mai faci placut lui Hristos .Lui Dumnezeu nu i-a placut cand David s-a apucat sa numere poporul lui Israel.
Plus acceptul pt donarea de organe.
Reply With Quote
Vechi 10.10.2014, 13:51:38
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:

mantuirea omului sta in carduri ci sa facem ceea ce a spus Hristos adica sa IUBIM!
PS: daca au mai spus si altii despre carduri nu inseamna neaparat ca au si dreptate!
Reply With Quote
Vechi 10.10.2014, 14:10:09
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
mantuirea omului sta in carduri ci sa facem ceea ce a spus Hristos adica sa IUBIM!
PS: daca au mai spus si altii despre carduri nu inseamna neaparat ca au si dreptate!
Cine nu vrea sa asculte ce spun duhovnicii cu viata sfanta despre aceste lucruri sa-i asculte pe cei care vor sa ne vanda si pe noi dupa ce ne-au lasat fara industrie. Mai avem ceva de distrus: pe noi insine!
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare