![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Doar asa... nu cred ca in ebraica veche existau expresii de genul "A fost odata ca niciodata" :P
|
|
|
|||
|
|||
|
Iancu o sa fiu scurt: bati campii deloc cu gratie.Spui aceleasi aberatii sectare clasice referitoare la coruperea crestinismului ,,primar".Teoria nu este numai inculta dar si complet cretina din foarte multe puncte de vedere.Poti bate campii in continuare cu ea sau poti sa-i trimiti la origini pe sferodoctii care ti-au bagat asta in cap si te poti pune pe studiu.Ti-am mai propus asta si mi-ai dat cu tacerea-n gard.Eu,sincer,sunt atat de plictisit de acest gen de abordare incat..ghici ce? Te las sa spui ce vrei tu,daca asta te face fericit,n-am nici cea mai vaga intentie sa-mi bat capul sau sa-mi pierd timpul.La revedere!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Last edited by Pelerin spre Rasarit; 12.10.2014 at 19:48:42. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
A ignorat ce ziceam, si s-a repezit la mantra "nu, nu, pe bune, chiar e adevarat ce zic, va spun eu." Dar bonus, mi-a trimis un mesaj privat in care incearca sa se fastaceasca, din nou ca e pe bune ce zice, si sa prezinte o teorie rasuflata pe care mi-a mai zis-o, ca crucea e de fapt un simbol solar/ simbol falic, cu adaugirea ca iezuitii l-au gasit in mezoamerica(fapt care a inlocuit teoria precedenta ca e penisul lui Osiris, mancat de Typhon(da, zeul egiptean s-a batut cu monstrul grec, cumva)). Deci mi-a depasit toate asteptarile, indeplinind TOATE punctele de care avertizasem mai sus. Iancu, in cuvintele nemuritoare ale poporului american: ![]() Sa curga cu reporturile!