![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Toata viata noastra este presarata cu ganduri si intamplari. Nu stiu daca eu sunt un visator sau nu, dar uneori e de-ajuns sa visez "in gluma" ca mi-as dori sa ajung intr-un anumit loc, iar intr-o zi, acel lucru sa se intample. De nenumarate ori mi s-a intamplat asa, si astfel am cunoscut oameni si locuri care au insemnat si inseamna enorm pentru mine si familie. Evident, pot visa sa ajung in Las Vegas, sau in Tenerife, dar la ce mi-ar folosi? Mi-am dorit sa fiu sanatos, sa muncesc suficient incat sa-L multumesc in fiecare zi pe Dumnezeu, sa fiu rasplatit CORECT, pentru efortul pe care il depun si sa nu uit niciodata cine sunt si de unde am plecat: un om simplu, cu frica si nadejde in Dumnezeu. Si iata, El mi-a dat exact dupa gand si dorinta... Cum as putea sa-I multumesc, oare? Am pace si respect la munca si motivatie sa fac cu drag si pasiune ceea ce fac, am o familie buna care imi ofera ceea ce si eu le ofer, nu cred ca e putin lucru. Necazuri sunt mereu, dar probabil nici nu trebuie sa le mai numim necazuri, ci "sarea si piperul", condimentul vietii, pentru a nu ne trufi si pentru a nu uita ca totul se castiga prin rabdare si efort, inclusiv mantuirea!