Citat:
În prealabil postat de CristianR
Faptul că spui așa ceva despre mine mă pune pe gânduri: Înseamnă că sunt un foarte bun mincinos, compunându-mi o imagine, pe forum, care este departe de realitate. Norocul meu este că există și oameni care mă cunosc mai îndeaproape.
În orice caz, dracul vanității, care niciodată nu mă lasă singur, îți este recunoscător, căci tare bine s-a hrănit.
|
Pet-urile mele sunt indeosebi nevertebrate. In nici un caz nu vreau sa hranesc demoni, nici macar pe cei aparent nevatamatori cum ar fi cel al vanitatii spirituale. :) Habar nu am daca si cit esti de mincinos in viata reala, eu te apreciez dupa postari. "Din prisosul inimii vorbeste gura".
Si daca pina si un candidat la bolgia cu sceptici, ca mine, cum ma vad fratii Alin si Dragos, detesta actul de a minti/afisarea de "chipuri sufletesti ireale", atunci ma indoiesc ca esti vreun actor-impotriva-propriei-mantuiri.
Si, fratilor, am zis ca sunt eclesiosceptic. Nu uritor de Dumnezeu sau prigonitor (la o adica) de Biserica. Adica am o atitudine de permananeta indoiala si evaluare, in raport si cu mine insumi, si cu Biserica, cu societatea, cu orice si oricine. In ce priveste pe voi, veteranii forumului, cel putin aparentele (postarile, dar si altele, in privinta celor cunoscuti si personal) spun ca imi sunteti superiori spiritual, si va respect pentru asta.
Iar eclesioscepticismul meu se hraneste din istoria Bisericii si hagiografie. Cred ca am spus-o de cel putin zece ori, pe zece topice diferite, in zece forme diferite. :)) Si nu, nu sunt genul care pune botul la flatulentele dezinformative ale presei "vai, popa ala e betiv sau poponar". Totusi, nivelul asta nu doar ca l-am depasit, ci nu l-as putea avea si nu l-am avut vreodata.