![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
"Iti mai recomand 3 carti ca sa intelegi ca ortodoxia nu este o religie a supunerii, ci a bucuriei si dragostei, daca esti sincer cu tine, ai sa citesti"
Nu neg că în contextul creștin au apărut ocazional și oameni excepționali, plini de iubire. Însă ei au fost excepții, ei nu au fost așa datorită creștinismului, ci în ciuda sa. Mulțumesc pentru recomandări, o să le citesc când voi da de ele. Salvez titlurile |
|
|
||||
|
||||
|
Scuze ca tot uit, ca sa o intelegi pe maica Siluana, trebuie sa ii citesti si viata, iti dau o biografie scrisa de ea, dar este sub pseudonim, nu ma intreba de ce a scris cu pseudonim, o fi vrut anonimat, dar pana la urma s-a aflat ca ea a scris
http://www.librariasophia.ro/carti-S...a-so-6202.html si ca tot vorbim de manipulare, ia sa vezi cum manipuleaza televizoru' http://www.trilulilu.ro/muzica-diver...e-televiziunii
|
||||
|
||||
|
Ne spui si noua cum te cheama? pentru ca ne-ai debusolat pe toti, vorbim cu un domn?, doamna?, tanar?, tanara?
|
||||
|
||||
|
Debusolat e nenea xxx.
|
|||
|
|||
|
Toate link -urile sunt hilare, cel putin ca argument impotriva credintei ortodoxe.
Daca individul ar avea un dram de minte ar putea vedea si singur asta. Chiar daca n-are dramul de minte dar ar avea deschiderea necesara, s-ar gasi oameni care sa ia fiecare caz in parte si sa-i arate adevarata fatza, dar omul nostru are deja idei fixe, cum se zice in "spiritualitatea" lui, are ceasca deja plina, deci nu mai poti turna nimic. Si macar daca ar fi umpluta cu material de calitate, mai mult, se si varsa mizeria pe alaturi.
|
|||
|
|||
|
Asta ca o dovada de ignoranta ca habar nu ai ce e crestinismul?
|
|||
|
|||
|
Nu cred sa fie vorba deocamdata de banat..omul poate este sincer in cautarea sa..odata si odata daca staruie in rautate se poate vorbi si despre asa ceva..dar deocamdata nu cred ca e bine a fii banat doar pentru ca nu corespunde in prima faza cu ceea ce trebuie..
|
|
|