![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
Citat:
iti spune sa te opresti, caci nu stii in ce te bagi. Citat:
Dumnezeu.Noi suntem tentati sa credem ca daca am facut belele si pedeapsa nu vine repede, atunci inseamna ca nu am gresit. Este doar o amagire.Dumnezeu nu lucreaza dupa logica omeneasca "Caci gandurile Mele nu sunt gandurile voastre, si caile voastre nu sunt caile Mele" Citat:
faca pe tine sa-l inviti.Sa te faca pe tine ca din liber-arbitru sa-i deschizi tu usa.(Este ca la reclame:cumpara produsul asta ca are +50% benificii). Un demon iti citeste din cap pana in picioare toate patimile la care esti vulnerabil si apoi asteapta tacut momentul oportun. Citat:
Exemplu: poti sa gandesti pozitiv si sa nu ai ganduri negre, daca nu ai constiinta atunci cand iti construiesti fericirea pe nenorocirea altora. In acest caz nu te simti cu nimic vinovat pentru ca nu constientizezi ca ai fi vinovat, deoarece exista acolo un mic drac care sta pe umarul tau si iti inchide "ochii ratiunii si ai sufletului".I se mai spune "orbire suflteasca". Alte cauze ale orbirii sufletesti pot fi: ignoranta, ambitie, ura, iubirea de bani, slava de sine, etc.De fapt mai toata lista de pacate sunt cauze ale orbirii sufletesti. Citat:
de fapt tu le zici minuni, nu-s minuni sunt efecte.Sunt efectele atunci cand diavolul renunta de a mai purta razboi cu omul. De ce ar face diavolul una ca asta ? Simplu.Diavolul nu duce lupta impotriva celor pe care i-a castigat.Tu ai duce lupta impotriva cuiva care acum ti-e aliat si iti face voaia ?Celor pe care diavolul ia castigat numai duce lupta impotriva lor deoarece sufletul lor al Diavolului este.Sunt adeptii lui.Ei au primit pecetea lui Antihrist. In al doilea rand: Iisus Hristos nu facea(la trecut) ci face minuni si azi si in Veci Vecilor. Pentru ca el este Dumnezeu cel Viu ale celor vii si nu al mortilor.Acele minuni ale lui Hristos, despre care tu vorbesti sunt efectele actiunii ale Duhului Sfant. Sfanta si Dumnezeiasca Treime:Dumnezeul Tatal(Creatorul), Dumnezeu Fiul(Mantuitorul), Dumnezeu Sfantul Duh(Sfintiitorul). O singura fiinta in trei persoane. Citat:
faca minuni ducand o viata plina de huzur, de lux si alte desfatari. Ci au dus o viata in smerenie, in rugaciune(multa rugaciune), fara lux au exersat virtutile opuse tentatiilor lumesti si multi dintre ei au avut sfarsit muceniscesc. Citat:
invatatura Ortodoxa. Citat:
Restul sunt inventii ale omului in conclucrare cu demonii. Citat:
cultele pagane cu Dumnezeu ? Citat:
|
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Acupunctura, Hipnoza, Reiki, Radiestezia reprezinta vrajitorie sau nu? | mihaisepo | Vrajitoria | 58 | 06.11.2018 02:27:29 |
| Reiki si tentatii | oana Re | Alte Religii | 157 | 02.09.2017 17:59:59 |
| Reiki | Riluri | Intrebari utilizatori | 95 | 05.11.2015 17:48:52 |
|
|