![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
1). Nu ar mai exita aceasta galceava permanenta intre presedinte si premier ,premierul fiind sigurul responsabil de guvernarea tarii. 2). Se stie foarte bine troaca comuna din care s-au nascut,sau in care se joaca toti politicienii (clasa politica),adica un loc unde daca intri,trebuie sa joci dupa regulile lor ! Regalitatea ar aduce ceva cu totul diferit,un aer cu totul nou fata de calasa politica, un alt stil,o alta aliura, un alt staif, toate aceste trasaturi fiind formate intr-o familie cu o genalogie princiara de sute de ani ! 3). In virtutea caracteristicilor de mai sus si avand o cultura morala germanica, regalitatea va imprima discret dar sigur rigoarea,disciplina, cultul muncii,seriozitatea, care noua ne lipsesc genetic asa de tare (noi fiind o adunatura genetica fara origini etnice precise !!!) 4). Se va stabili o legatura politico-diplomatica mult mai apropiata cu anumite tari monarhice (Regatul Unit...etc...) in detimentul situatiei de azi, cand suntem fii plolii de izolati si urati ce suntem de tarile europene,care nu da o ceapa degerata pa noi (si din cauza unor minoritari negri la fata !!!) Ar mai fi si alte argumente, pe care va las pe voi, tinerii sa le aduceti (oricum vedti ca sistemul actual republican e pagubos pt. voi ,si nu ar fi cazul sa tineti la el cu dintii !!!) insa in final ,as mai vrea sa va aduc un argument de extrem bun-simt : Eram un regat respectat in Europa si relativ prosper,pana cand hoardele mongloe ale estului,venind pe tancuri ne-au obligat sa adoptam republica in mod silnic !!! Republica pentru noi e rezultatul,nu al propiei vointe ci al unui viol istoric ! Numai atunci cand vom reinoda firul firesc al istoriei nostre vom fi cu adevarat NOI ! Pana atunci, nu suntem decat copii tristi si nefericiti ai unui viol istoric, si toate se vad ca nu ne merge bine !!! |
|
|
||||||
|
||||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
ps: un presedinte rau il poti schimba atunci cand ii expira mandatul. Ce te faci atunci cand ai un rege rau? Te las pe tine sa-mi raspunzi la acesta intrebare. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
ROMANI REAINODATI FIRUL FIRESC AL TARII : REGALITATEA !!! NU VA LASATI AMAGITI DE PROPAGANDA COMUNISTOIDO-BOLSEVICA CARE NE-A RETEZAT EVOLUTIA FIREASCA PRIN VIOL ISTORIC !!! |
|
|
||||
|
||||
|
Daca hoardele mongoliei sovietizate ne-au retezat prin forta firul firesc al evolutiei noastre, regalitatea,acest fir trebuie reainodat !!!
Romani,reveniti la firecul vietii voastre politice, si al tarii, reinodati firul regalitatii ,restaurati firescul tarii !!! |
|
|
|||
|
|||
|
E clar ca n-ai capacitatea rationala de a cantari niste argumente si a da un raspuns coerent la ele, ci doar lozinci stupide de rasul curcilor.
Cand vorbesti pe chestii din astea, am impresia ca il aud pe saritul ala de la Romania Mare.. Esti abonat cumva?
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
iarasi,aceiasi adolescenti spalati pe creier de parintii lor !!! (ha,ha,ha !)
oameni noi ,chiar nu mai apar deloc pe saitu' asta ??? |
|
|
||||
|
||||
|
unor turme de oi,nu ai ce sa le explici binele !
trebuie sa li-l faci cu forta !!! (ha,ha,ha !!!) |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
ps: informatiile mele de adolescent spalat pe creier le am de la bunicul meu si de la fratele bunicii dupa tata, ambii VETERANI DE RAZBOI,deci de la doua persoane care au trait si au luptat in acele vremuri tulburi, slujind tara cu propriul sange, si nu din carti sau din alte surse. Apropos, Mihai CE A FACUT PENTRU TARA? Dragul meu, nu ai decat sa mori de ciuda, Romania e republica si nu regat! Last edited by stefan florin; 14.05.2014 at 22:19:45. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|