![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Niciodată să nu scoți la iveală vorbele
auzite și să nu faci răzbunare. Ci să vezi și să nu vezi, să auzi și să nu auzi. Ia seama ce gândești, ia seama ce vorbești, ia seama ce faci că dușmanul nu doarme… Nu uita că Domnul, pe cine iubește, îl încearcă, pentru ca mai mult să fie aproape de El. În viața mea am văzut sfârșitul multor părinți și credincioși, dar nu am văzut pe nimeni râzând în clipa morții, că atunci e atunci. Când suntem la răscruce în viață să facem două lucruri: să ne rugăm și să întrebăm (pe duhovnic). Să ai pe mama la dreapta și moartea la stânga, mângâindu-te cu ele. Când ești fricos te mângâie mama, adică rugăciunea, iar când ești prea voios te mângâie moartea, adică lacrimile. Să fiți cuminți măcar de azi înainte. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Visarion Iugulescu | mihele_m | Intrebari utilizatori | 12 | 21.05.2014 12:12:17 |
Ierodiacon Visarion Iugulescu | ionutz_rYk | Mari Duhovnici si predicile lor | 484 | 01.12.2012 15:42:18 |
Ierodiacon Visarion Iugulescu | geo.nektarios | Generalitati | 97 | 02.06.2012 16:26:27 |
Visarion Iugulescu | vylyca84 | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 01.06.2012 15:56:59 |
|