Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.05.2014, 10:38:45
Mandea77 Mandea77 is offline
Banned

Data înregistrării: 09.12.2013
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
"Rejoice, untainted Lady.
Mercy seat for the world, rejoice ladder elevating /
everyone from earth by an act of grace.
Rejoice, O heav*enly bridge that is conveying from death unto life, in truth,all those who chant hymns of praise to you!"
Cum suna in romana, nu poti sa-l traduci? Daca ai fi stat in Japonia, l-ai fi scris in japoneza?
De ce simti nevoia sa postezi in engleza (orice) pe acest forum, nu e mai simplu sa te exprimi in romana?
In loc sa raspunzi tu te ascunzi dupa "atacul la persoana" ...

Last edited by Mandea77; 10.05.2014 at 10:45:31.
Vechi 10.05.2014, 11:54:57
Ana Tr.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Un alt thread care a dat-o in ridicol...
Nimic anormal pana aici :)
Oh Jesus! :D
Vechi 10.05.2014, 12:01:59
Ana Tr.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Decio nu m-am inselat prea tare cand am zis ca rintul tau nu e chiar asa de...print.
respect 0
iubire 0
comunicare 0
intelegere 0
Deciu :D Chiar te-ai inselat si inca cum :)) Acolo, pt Dumnezeu, de cate ori trebuie sa ma repet? era vorba despre un baiat pe care l-am cunoscut acum 2 ani. E clar pana aici? Nu am precizat nicaieri ca era un print. Cum ai putut ca crezi ca pe un astfel de om eu il vad print? :D Cal care urmeaza, da... va trebui sa fie print! :D
Vechi 10.05.2014, 12:12:36
Ana Tr.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Oh, cum ar putea cineva sa faca asa ceva, sunt sigur ca e o aditie minunata si asortata la personalitatea ta fermacatoare in cautarea iubirii inalt spirituale :)
Eu citesc mai multe genuri. Un om normal de obicei citeste mai multe genuri. Citesc carti care ma atrag: prin titlu, descriere, autor, stil (daca mai citisem ceva inainte de acel autor). Daca am citit Portretul lui Dorian Gray nu inseamna ca eu sunt varianta feminina a lui, nu inseamna ca ma recunosc in trairile lui si cu atat mai putin in manifestarile sale. De altfel este povestea unui tanar inocent, lipsit de experienta care aflandu-se intr-un anturaj nepotrivit alege un drum gresit. Dar asa este cand nu pricepem nimic. Si dincolo de ce cititi pe net despre acest roman, sa stiti ca este o carte cu multa filozofie, cu mult substrat.
Vechi 10.05.2014, 12:22:55
Ana Tr.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mandea77 Vezi mesajul
Ana, initial am crezut ca vrei raspunsuri la o anumita problema. Se pare ca tu ai si solutii, de ce ai mai deschis subiectul ?
Mai ai un pic si ne dai lectii de cum sa ramai virgina pana la 70 de ani! Tu, cand ai deschis subiectul, la ce te asteptai, credeai ca vorbesti cu niste calugari cumva?

Viata reala este mult mai dura,... toti barbatii sunt niste po... si toate femeile sunt niste cu... cam asta e in viata reala, restul sunt exceptii ... Ha, ha, ha ... sunt nevoit sa fiu colateral de acord cu oaia cugetatoare!

Tu de fapt vrei niste confirmari la o decizie de-a ta, dar nu stii cum sa formulezi intrebarea?

Stii cantecul ala: "of, of, ... ce dor, ce chin, ce jaleee,... pe la poarta dumitaleee" cam asta e cu tine, ... jale mareee!

Nu trebuie sa ne aduci aminte pe ce forum suntem, ca subiectul topicului deschis de tine are legatura cu o anumita dimensiune a realitatii ... definita de lipsa a ceva ce-ti doresti tu ... dar nu prea iese la socoteala!

Noi (de pe acest forum) nu avem nici o vina ca tu esti singura, fara prieten, la 25 de ani si fara solutii la aceasta problema ... nu crezi ? Cred ca esti destul de orgolioasa si cu greu vei putea sa accepti ca lumea se vede si altfel de cat cum crezi tu ...

Era un banc pe vremuri in care exista o anumita "invatatura" la un moment dat, ceva de genul: "Eu ti-am dat-o, ca sa o dai, nu s-o duci cu tine-n rai!" ... asa ca nu mai pierde timpul, lasa prejudecatile, .... "ceea ce nu te omoare te face mai puternica!"

Viata e complexa, Ana Tr. cum e?
I la patrat este egal cu minus unu, facem o conventie?
Dar un om la patrat? La om nu se aplica? Ah, ce pacat ... ce frumoase erau numerele complexe, ca si viata, ... o conventie!

Oh! In primul rand nu stiu daca Mandea ii femeie sau barbat :D Daca esti barbat ii mai grav! Auzi la el, om in toata firea (sau esti minor, ai avea o scuza daca ai fi) sa il doara capul daca o femeie ramane virgina pana la 70 de ani sau toata viata! Asta mi se pare de o nesimtire crasa! Du-te la Duhovnic si povesteste-i care-i grija ta, vezi ce iti spune!
Vechi 10.05.2014, 12:38:28
Ana Tr.
Guest

Implicit

Si sa stiti ca de cand cu subiectul acesta am primit multe mesaje frumoase, de incurajare si m-am ales chiar si cu cativa posibili pretendenti :D Ma gandeam sa fac un casting :)) Ce ziceti oaie cugetatoare, AlinB, Lucien vreti sa jurizati? :D As avea nevoie si de cateva doamne serioase, dar de unde?
Vechi 10.05.2014, 14:44:09
Mandea77 Mandea77 is offline
Banned

Data înregistrării: 09.12.2013
Religia: Ortodox
Talking

Ana Tr., unde te crezi ? Mor de ras ... sa crezi ca virginitatea este o virtute ... la calugarite e de inteles, dar la tine nu cred se pune problema.
Vechi 10.05.2014, 15:06:40
Ana Tr.
Guest

Implicit

Citat:
Ana Tr., unde te crezi ? Mor de ras ... sa crezi ca virginitatea este o virtute ... la calugarite e de inteles, dar la tine nu cred se pune problema.
Ai dreptate! Ii o virtute sa ai o gramada de parteneri! De aceea lumea se duce pe rapa, ca tinerii isi traiesc viata la maxim, pe unde apuca cu cine apuca! Si apoi fac copii si ii abandoneaza si "romanticoase" ca mine se ingrijesc de ei! Halal exemplu! Bravo!
Vechi 10.05.2014, 15:17:41
Ana Tr.
Guest

Implicit

Citat:
Deci, Mandea crestinul sfatuieste tinerii/tinerele sa scape de virginitate, adica cu alte cuvinte sa pacatuiasca! Dar parca Biserica interzice sa ai relatii inafara casatoriei, nu? Si este impotriva mijloacelor contraceptive. Atunci ce facem? Ne inmultim iresponsabil, ca doar ii pacat sa fi d-soara dar ii virtute sa nu mai fi! Extraordinar!
Vechi 10.05.2014, 15:27:22
Ana Tr.
Guest

Implicit

La urma urmei cine stie cati pacatosi cu pacate strigatoare la cer sunt pe aici si ba chiar mai mult se cred in masura sa imi dea mie sfaturi! Poate ca ar trebui sa va ganditi ca exista si minori pe forumul asta si ca unii dintre voi numai iubirea sufleteasca nu o promovati ci mai degraba una pur fizica si daca ar fi sa ma iau dupa (nici nu mai stiu cine a scris) chiar... animalica! Rusine ca sunteti barbati de peste 30 de ani si vorbiti asa ceva aici!
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare