![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||||||||
|
|||||||||
|
Avantajele Internetului, nu gasesti la tot pasul oameni sa-ti spuna ce gandesc.
Citat:
Citat:
Poate nu e un rau in sine dar devin atunci cand cautarea lor il duce pe om in pragul deznadejdii. Ala e unul din semne ca drumul e gresit. Citat:
Citat:
Apropo, esti sigura ca banii aia ajungeau la copilul bolnav? Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Zii mersi ca se putea intampla dupa casatorie si sa vezi atunci ce vaiete trageai pe aici. Citat:
El trebuie sa fie in asa fel incat sa-ti aduca tie din start, PLACERE. Iubire zici? Dar daca ar fi un tip de treaba, insa nitel obez? Merge? Dar daca ar fi nitel bolnav cronic si trebuie sa duci si tu chestia asta? Cum explici ca animalutzele si copii altora sunt mai importante pentru tine vizavi de ideea de casatorie, decat copiii ??
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 09.05.2014 at 23:25:59. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ca pisicele sa se ingrase si sa nu mai caute soareci si cainii sa muste strainii.
Un suflet marinimos, am inteles :) Citat:
Citat:
Nu ti-ar strica nitica catehizare, si nu pentru asta, dar se pare ca ai alte prioritati "culturale". Romanticoase, desigur. Citat:
Chiar ca n-ai habar ce vrei, de la pretentii vecine cu absurdul la toleranta extrema pentru absurd. Si la 26 ani, asta e destul de problematic. Profesional cum o duci?
|
|||
|
|||
|
,,Ce trist! Voi imbatrani,voi deveni oribil si groaznic! Dar tabloul acesta va ramane de-a pururi tanar...Daca ar fi invers! Daca ar fi sa fiu eu pururea tanar si tabloul sa imbatraneasca!Oh,pentru asta as da orice.Mi-as da sufletul pentru asta!"(Dorian Grey)
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Decio nu m-am inselat prea tare cand am zis ca rintul tau nu e chiar asa de...print. respect 0 iubire 0 comunicare 0 intelegere 0 |
|
|
|||
|
|||
|
Tragem linie, calculăm și contemplăm perplecși rezultatul: genul de bărbat după care suspină majoritatea femeilor!
|
||||
|
||||
|
...când e la altele...
|
|||
|
|||
|
Deciu :D Chiar te-ai inselat si inca cum :)) Acolo, pt Dumnezeu, de cate ori trebuie sa ma repet? era vorba despre un baiat pe care l-am cunoscut acum 2 ani. E clar pana aici? Nu am precizat nicaieri ca era un print. Cum ai putut ca crezi ca pe un astfel de om eu il vad print? :D Cal care urmeaza, da... va trebui sa fie print! :D
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu?
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pe de alta parte , poti sa gasesti in principiul de a "spune ce gandeste" o refulare sau o scuza sa-ti versi pe altii toata ura pe care ai adunat-o de-a lungul vietii, etc... Poti sa ai doua tipuri de manifestari: 1.Poti sa fii binevoitor ( critica-constructiva) daca un copil de 7 ani greseste,poti sa fii "tipul care spune ce gandeste" si ii te adresezi "eu nu cred ca ai facut bine.Uite se poate face altfel... deoarece... si ii explici cauza" 2.Poti sa fi rauvoitor(critica-destructiva) daca un copil de 7 ani greseste, poti sa fii "tipul care spune ce gandeste" si ii te adresezi "bah esti prost.Vai de steaua ta.Cum te suporta pamantul?". Conteza foarte mult modul de adresare.Critica distructiva se poate fie mostenii sau invata(educare in spirit militar).De obicei astfel de oameni critica orice chiar si acolo unde nu exista motiv, apeland la critica-distructiva. |
|
|