![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A trebuit sa citesc de cateva ori ca sa inteleg si eu cate ceva. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci banuiesc ca nu ai vrea ca atunci cand vei sustine si tu ceva sa fii luat la misto. Iar daca nu ma crezi chiar o vei pati. Pedagogia lui Dumnezeu e mai eficienta decat toate pedagogiile. In ce priveste faptul ca nu poate fi convins ca greseste ... nu sunt convins. :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar batrânetea sau ramânerea tânar e dupa cum crede fiecare si dupa mila lui Dumnezeu. În esenta, batrânetea e generata de credinta ca e normal sa îmbatrânesti, e efectul autosugestiei. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In privinta batranetii cred ca ramane cum a mai spus cineva. Devreme ce nu crezi in ea inseamna ca nu vei imbatrani. Fizic, nu sufleteste. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ca ne place , ca nu ne place, batranetea vine peste fiecare. Mult mai important, cred este in a ne pastra sufletul curat si mintea cat mai functionala . Cat priveste trupul in sine , performanta lui este strans legata de patimile si nesabuintele noastre. Un suflet curat si sanatos va locui intr un trup viguros si longeviv. Foarte important in decursul vietii noastre, sa scapam la timp de balastrul pacatelor, altfel. . . . . . .
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si nu, nu ma deranjeaza sa fiu luat peste picior. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
sa alinam batranetea unor batrane greu incercate | Alidana | Umanitare | 0 | 28.03.2011 23:13:30 |
Cum privim batranetea | Alidana | Umanitare | 8 | 03.03.2011 20:12:23 |
|