![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Vine Dracu si te intreaba: -Ce faci ? -Muncesc -Munceste -Ce faci ? -Dorm -Dormi -Ce faci ? -Ma duc la Biserica -Du-te -Ce faci ? -Vreau sa ma mantuiesc -Stai putin ca acum ai treaba si cu mine ! Morala: In momentul cand vrei sa te mantuiesti, in acel moment Diavolul incepe cu tine adevaratul razboi nevazut.Iar acest razboi incepe in lumea asta si poate tine si dincolo de aceasta lume.Si va trimite la tine Diavolul nu unul, ci zeci de demoni ca sa te ispiteasca ,ca sa traga de tine in toate directiile. Si nu un tip de demon ce mai multe tipuri de demoni(inclusiv demonii care ies numai cu post si rugaciune) Singurul mod in care poti sa supravietui este sa-l chemi pe Hristos in ajutor. Armura ta in acest razboi este Hristos.Armura ta este Crucea si sangele Mantuitorului. Iar in acest razboi, uneori vei cadea prada ispitelor, pe unele le vei birui de la inceput pe alte nu.Si vei cadea.Dar nu-i nimic.Ridica-te si mergi inainte cu Hristos.Si vei mai cadea iarasi.Nu-i nimic.Te vei ridica si vei merge inainte.Si vei cadea iarasi si iarasi si iarasi.De fiecare data, ridicate si mergi inainte. Toti cadem.Si e normal sa cadem.Pentru ca daca nu stim ce e caderea nu putem intelege ce este urcarea. Diavolul are ambitie.Crestinul atunci cand se naste il are pe Hristos( prin taina Sfantului Botez).Ce-i lipseste crestinului este vointa.Iar vointa este o virtute care se castiga prin rabdare.Deci ca sa am vointa in primul rand trebuie sa am rabdare.Ca sa am rabdare trebuie sa am inima smerita.Si atunci daca ai inima smerita si crezi cu toata fiinta ta ca Hristos este singurul care te poate salva,incepe sa apara rabdarea.Iar atunci cand aceasta rabdare se cementeaza incepe sa apara vointa. Iar cand vei avea vointa suficienta vei incepe sa biruiesti si ispitele care te-au doborat la inceput. In momentul ala , Diavolul iti va trimie alte ispite , unele noi altele mai vechi uitate. Si iarasi incepe razboiul. De aceea, in momentul cand te hotarasti ca vrei sa te mantuiesti, din aceea secunda viata crestinului devine o lupta neincetata cu puterile vazduhului.Si singurul care te poate ajuta este Hristos. |
|
|