![]() |
![]() |
|
|
|||||
|
|||||
![]()
Doamne ajută.
Citat:
Big! înseamnă mare, nu great! Big things e ce spui tu că înseamnă lucruri mari. Ori în Biblie nu spune așa ceva. Great things, în context înseamnă mărire, sau slăvire, sau proslăvire. Da, New King James Version e varianta Bibliei Ortodoxe în limba engleză! Mi-a dat-o un prieten Ortodox din America, de la americanii ortodocși, de la creștini. Biblia Ortodoxă în limba engleză pe care o am, traduce tot great things, care înseamnă MĂRIRE ! Deci Dumnezeu i-a făcut MĂRIRE, la SFÎNTA FECIOARĂ MARIA ! TU CE MĂRIRE ÎI FACI? Ți-am scanat din Biblia mea ortodoxă, creștină mai exact, New King James Version, din Engleză. --- SĂ VEZI ADEVĂRUL ! --- ![]() Citat:
Spune că o vor ferici, toate neamurile ! TU CUM O FERICEȘTI ? "For behold, henceforth, all generations will call me blessed." Lk 1, 48. "Că iată de acum mă vor ferici (binecuvînta, mări, slăvi) toate neamurile" Luca 1, 48. TU CUM O FERICEȘTI PE SFÎNTA FECIOARĂ MARIA ? E PREASFÎNTĂ SPUN CREȘTINII, FAȚĂ DE DOAR MARIA, ERETICII. TU CUM O FERICEȘTI PE SFÎNTA FECIOARĂ MARIA ? NEAMUL PENTICOSTAL CUM O FERICEȘTE, CONFORM LUCA 1, 48. NEAMUL ADVENTIST, BAPTIST, IEHOVIST ȘI TOȚI ERETICII, CUM O FERICESC PE PURUREA FECIOARA MARIA ? CUM MAI EXACT ? DACĂ ȘI ÎNGERUL I-A FĂCUT PLECĂCIUNE-ÎNCHINĂCIUNE, TU CUM ANUME ÎI FACI ? Da, creștini adevărați, nu eretici. Și se roagă pentru noi la Dumnezeu, precum vedem că rugăciunile sfinților, sunt aduse înaintea Tronului Domnului. (Apocalipsa 8, 4-5) Citat:
Dacă e plină de har și Domnul este cu ea, nu e sfîntă? Sigur că e sfîntă. Altfel nu ar fi plină de har și Domnul nu ar fi cu ea. Uite divinitatea. Dar cum anume o fericești? Că spune că o vor ferici toate nemurile ? Dacă și îngerul i-a făcut plecăciune-închinăciune, tu cum anume o fericești ? Și cum îi faci plecăciune-închinăciune ? "Binecuvîntată ești tu între femei" - Luca 1, 28. Între toate femeile ! Binecuvîntată ! Cea mai sfîntă. Preasfîntă. Uite divinitatea. Dar cum anume o fericești ? Că spune că o vor ferici toate neamurile ! Dacă și îngerul i-a făcut plecăciune-închinăciune, tu cum anume o fericești ? Și cum îi faci plecăciune-închinăciune ? Citat:
Păi dacă un ARHANGHEL îi face plecăciune-închinăciune, TU, frate rătăcit, DANIEL S., CUM ANUME ÎI FACI PLECĂCIUNE-ÎNCHINĂCIUNE ? Spune că o vor ferici toate neamurile ! TU CUM ANUME O FERICEȘTI ? Că ești din neamul romînesc ! Toate neamurile, spune acolo la Luca 1, 48. TOATE NEAMURILE O VOR FERICI ! Tu, din neamul romînesc, cum o fericești ? Citat:
~ DUMNEZEU CEL PUTERNIC, I-A FĂCUT MĂRIRE. Păi dacă Dumnezeu Cel Puternic, i-a făcut mărire... : 1. TU CUM ÎI FACI MĂRIRE, CA ȘI CEL PUTERNIC ȘI SFÎNT ESTE NUMELE LUI ? 2. CUM O FERICEȘTI CA ȘI TOATE NEAMURILE ? 3. CUM ÎI FACI PLECĂCIUNE-ÎNCHINĂCIUNE, CA ȘI ARHANGHELUL ? Cum mai exact ? Last edited by Daniel_Ortodox; 01.03.2014 at 20:49:52. |
|