Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.03.2014, 20:47:29
Daniel_Ortodox Daniel_Ortodox is offline
Banned

Data înregistrării: 02.01.2013
Locație: pămîntul omenirii căzute
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Daniel_Ortodox
Implicit

Doamne ajută.

Citat:
În prealabil postat de DanielS Vezi mesajul
Uite versiunea New King James "For He who is mighty has done great things for me, And holy is His name."Si cam acelasi lucru spun toate versiunile pe care o sa le gasesti. Niciuna nu va zice ca Dumnezeu S-a inchinat inaintea ei. Cum poti sa spui asa ceva???
Tu nu știi engleză, așa-i ? Dar eu știu.
Big! înseamnă mare, nu great!
Big things e ce spui tu că înseamnă lucruri mari.
Ori în Biblie nu spune așa ceva.
Great things, în context înseamnă mărire, sau slăvire, sau proslăvire.
Da, New King James Version e varianta Bibliei Ortodoxe în limba engleză!
Mi-a dat-o un prieten Ortodox din America, de la americanii ortodocși, de la creștini.
Biblia Ortodoxă în limba engleză pe care o am, traduce tot great things, care înseamnă MĂRIRE !
Deci Dumnezeu i-a făcut MĂRIRE, la SFÎNTA FECIOARĂ MARIA !
TU CE MĂRIRE ÎI FACI?
Ți-am scanat din Biblia mea ortodoxă, creștină mai exact, New King James Version, din Engleză. --- SĂ VEZI ADEVĂRUL ! ---

Citat:
Maria insasi a zis "Și s-a bucurat duhul meu de Dumnezeu, Mântuitorul meu." Deci Maria Il numeste pe Dumnezeu, Mantuitorul ei.
Da, corect. Dar DUMNEZEU I-A FĂCUT MĂRIRE, Cel Atotputernic ! TU CUM ÎI FACI MĂRIRE.
Spune că o vor ferici, toate neamurile ! TU CUM O FERICEȘTI ?
"For behold, henceforth, all generations will call me blessed." Lk 1, 48.
"Că iată de acum mă vor ferici (binecuvînta, mări, slăvi) toate neamurile" Luca 1, 48.

TU CUM O FERICEȘTI PE SFÎNTA FECIOARĂ MARIA ? E PREASFÎNTĂ SPUN CREȘTINII, FAȚĂ DE DOAR MARIA, ERETICII.
TU CUM O FERICEȘTI PE SFÎNTA FECIOARĂ MARIA ?
NEAMUL PENTICOSTAL CUM O FERICEȘTE, CONFORM LUCA 1, 48.
NEAMUL ADVENTIST, BAPTIST, IEHOVIST ȘI TOȚI ERETICII, CUM O FERICESC PE PURUREA FECIOARA MARIA ?
CUM MAI EXACT ?
DACĂ ȘI ÎNGERUL I-A FĂCUT PLECĂCIUNE-ÎNCHINĂCIUNE, TU CUM ANUME ÎI FACI ?

Citat:
1. Sfinitii sunt toti crestinii adevarati.
Da, creștini adevărați, nu eretici. Și se roagă pentru noi la Dumnezeu, precum vedem că rugăciunile sfinților, sunt aduse înaintea Tronului Domnului. (Apocalipsa 8, 4-5)

Citat:
2. Astept versete biblice care sa sustina divinitatea Mariei, asa cum pretinti tu.
"Bucură-te, ceea ce ești plină de har, Domnul este cu tine." - Luca 1, 28
Dacă e plină de har și Domnul este cu ea, nu e sfîntă? Sigur că e sfîntă. Altfel nu ar fi plină de har și Domnul nu ar fi cu ea.
Uite divinitatea.
Dar cum anume o fericești? Că spune că o vor ferici toate nemurile ?
Dacă și îngerul i-a făcut plecăciune-închinăciune, tu cum anume o fericești ? Și cum îi faci plecăciune-închinăciune ?
"Binecuvîntată ești tu între femei" - Luca 1, 28.
Între toate femeile ! Binecuvîntată ! Cea mai sfîntă. Preasfîntă.
Uite divinitatea.
Dar cum anume o fericești ? Că spune că o vor ferici toate neamurile !
Dacă și îngerul i-a făcut plecăciune-închinăciune, tu cum anume o fericești ? Și cum îi faci plecăciune-închinăciune ?

Citat:
3. Arhanghelul Gavriil nu i s-a inchinat. Ci a zis "Și intrând îngerul la ea, a zis: Bucură-te, ceea ce ești plină de har, Domnul este cu tine. Binecuvântată ești tu între femei." -> Asta nu e o inchinare, ci o forma de salut. Unde ziceai ca scrie "Plecaciune" ?
Da ! Nu-i nimic. Consideră că e tot aia. Plecăciune, sau închinăciune. ÎNGERUL A FĂCUT AȘA CEVA, DA ? ARHANGHELUL MAI EXACT ! MAI MARE CA ÎNGERUL.
Păi dacă un ARHANGHEL îi face plecăciune-închinăciune, TU, frate rătăcit, DANIEL S., CUM ANUME ÎI FACI PLECĂCIUNE-ÎNCHINĂCIUNE ?
Spune că o vor ferici toate neamurile ! TU CUM ANUME O FERICEȘTI ? Că ești din neamul romînesc ! Toate neamurile, spune acolo la Luca 1, 48. TOATE NEAMURILE O VOR FERICI ! Tu, din neamul romînesc, cum o fericești ?

Citat:
3. Dumnezeu Tatal nu i s-a inchinat, si nici Dumnezeu Fiul. Unde apare asta in Biblie? La chestia aia cu "marire". Tu chiar nu vrei sa intelegi ca "marire" nu are cum sa insemne "inchinare"? In nicio versiune de Biblie nu se sugereaza o astfel de interpretare. Ai obiceiul sa iti creezi propriile definitii la anumite cuvinte? Ciudat obicei.
CEL PUTERNIC I-A FĂCUT MĂRIRE. ADICĂ DUMNEZEU. DUMNEZEU ESTE TĂTĂL, FIUL ȘI DUHUL SFÎNT.

~ DUMNEZEU CEL PUTERNIC, I-A FĂCUT MĂRIRE. Păi dacă Dumnezeu Cel Puternic, i-a făcut mărire... :

1. TU CUM ÎI FACI MĂRIRE, CA ȘI CEL PUTERNIC ȘI SFÎNT ESTE NUMELE LUI ?

2. CUM O FERICEȘTI CA ȘI TOATE NEAMURILE ?

3. CUM ÎI FACI PLECĂCIUNE-ÎNCHINĂCIUNE, CA ȘI ARHANGHELUL ?

Cum mai exact ?

Last edited by Daniel_Ortodox; 01.03.2014 at 20:49:52.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare