Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.02.2014, 12:53:26
ovidiu b.
Guest

Implicit

Se pare că ai grave probleme în a înțelege obiectiv și corect ideile. Eu nu am cunoscut useri care sunt pro cip, ci doar ortodocși care nu prismesc orice idee sectară cipofobă străină de învățătura de credință ortodoxă.

Înainte de a mai lansa acuzații nefondate, ascultă conferința părintelui Mihoc. Explică foarte clar ce e cu numărul 666, care e numărul numelui unui om și nu orice interpretare sectară, cum că 666 este în orice ține de tehnologie (cipuri, cod de bare). Părintele amintește de gematrie (trasformarea numelui în număr) care era foarte utilizată în antichitate, chiar și copiii o foloseau. În ebraică, greacă și latină literele țineau loc și de cifre. În ebraică alef este 1, bet este 2 sau în greacă alfa este 1, beta este 2, s.a.m.d. Găseai, de exemplu, pe perete scris "o iubesc pe 548" (care ar putea fi Mihaela) sau "pe 666" (care ar putea fi Hitler) - am dat un exemplu abstract. Explică foarte clar în coferință, numai să vrei și să te străduiești să și pricepi. Încă de pe vremea Sf Apostoli, evreii puteau cumpăra sau vinde doar dacă făceau parte dintr-o anumită "organizație".

Părintele Mihoc - despre Apocalipsă (de la minutul 17:20 despre 666, cipuri): http://www.youtube.com/watch?v=6RdPuz6QEzU

ps: cine vrea să asculte toată conferința pr. Mihoc ordinea înregistrărilor este 3, 2, 1.

Last edited by ovidiu b.; 28.02.2014 at 13:40:02.
Reply With Quote

Tags
cip, identificare, rfid, tatuaje

Thread Tools
Moduri de afișare