![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Intradevar- ca sa rezumam- depinde ce alegi ca barbat:
-ori sa fii fericit doar o noapte cu o femeie usoara; -ori sa fii fericit toata viata cu o femeie care sa te iubeasca si sa o iubesti pana la capat. Personal prefer a doua varianta. E mult mai placut sa stii ca ai pe cineva alaturi langa tine neconditionat, sa stii ca te asteapta cineva drag acasa cand vii obosit de la servici, sa stii ca ai pe cine seara in brate la culcare, decat o aventura de o noapte. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar, tare ma tem, ca realitatea, bate din nou filmul! Eu cred ca, din cele doua variante, ‘a’ si ‘b’, varianta ‘c’ este castigatoare! Adica: a+b=c c =’ sa fii fericit si cate o noapte cu o femeie usoara, dar sa fii fericit toata viata cu o femeie care sa te iubeasca si sa o 'iubesti 'pana la capat.’ Obs: 1)varianta ‘c’ este valabila atata timp cat nu afla sotia. 2)varianta ‘b’ este valabila, atata timp cat cei doi, sot/sotie, au o traire crestina autentica/adevarata (ceea ce ,din pacate ,se intampla mai rar) |
|
|
|||
|
|||
|
Urat frumos si bun urat nu exista.
Domnul si Maica Domnului sa ne curateasca simturile si sa ne dea sa vedem frumusetea cea adevarata - care poarta pecetea Sa - iar "frumusetea" inselatoare - cea strambata - a vrajmasului sa ne scape. De multe ori m-am rugat asa si cererea celor de folos nu e trecuta cu vederea. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Iar sa te casatoresti cu o femeie pe care nu o iubesti si nu te iubeste-din alte motive gresite (bani, avere, pozitie sociala, gura lumii, etc) mi se pare cea mai mare prostie posibila. |
|
|
|||
|
|||
|
Mai corect ar fi dezinformare la baza actului de casatorie prin slujba oficiata de preot vazuta de multi ca si o slujba facuta "ca sa fie facuta" dar nedandu-si seama ca la temelia oricarei familii trebuie sa fie Hristos!Dar exista multe cazuri de genul acesta asa ca totusi se poate redresa totul printr-o pocainta sincera!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
A treia posibilitate nu intra in sistemul tau de ecuatii?
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Mai este martisorul la moda? | alexdu | Generalitati | 15 | 18.10.2025 23:30:43 |
| Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti | lore86 | Nunta | 19 | 19.12.2012 23:17:02 |
| Dragobetele saruta fetele | shakalu1 | Intrebari utilizatori | 0 | 25.02.2010 18:02:17 |
| Care va fi moda de anul acesta? | Anca-Miha | Generalitati | 55 | 01.02.2009 07:11:19 |
|
|