![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Cum adica? Fii ma clar.
Accepti ca un miracol este dovada a adevarului sau nu? Eu cred ca un miracol este un semn, un indiciu, dar nu poate fi folosit ca argument absolut. Dar va intreb pe voi atunci, cum trebuie intelese inunile care se intampla la ceilalti crestini si schimba viata multora? Sunt facute de draci, sau ce?
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar si alcoolicii anonimi ajuta foarte mult pe cei ce au vicii, asta nu inseamna ca e o religie. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu poti spune cum a afectat un fenomen viata cuiva, cu adevarat, pana la Judecata. Faptul ca a parasit o patima sau a intors spatele ateismului nu e ceva care sa gareanteze mantuirea. Sunt oameni care au parasit patimi dar au intors spatele Bisericii. Imi spunea acum cativa ani un neoprotestant, fost ortodox, cum noua credinta l-a ajutat sa se lase de patima jocurilor de noroc iar el drept urmare si-a ars toate icoanele care le avea.