![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Fiecare cu problema lui (pe aici):
1. Ekaterina - tu ai ce ai cu UE. Chiar nu gasesti nimic bun in ea? Si acolo oamenii aceia au de ales intre doua forte. Una este UE, cealalta va las pe voi sa spuneti care este. 2. Cristi - doar magazine pline au dorit oamenii? Atat vezi tu ca s-a obtinut? Si chira daca unele lucruri nu s-au obtinut nu inseamna ca nu au fost dorite. Sunt lucruri pe care si cei din vest le doresc si nu le au. UE nu poate fi mana cereasca. Nu poate aduce totul. Si depinde totusi de oameni. Oamenii sunt cei care trebuie sa faca ceva (pretutindeni). 3. Proetul acela din poza nu stiu ce face. As spune ca momentan incearca doar sa faca pace, sa nu mai fie varsare de sange. Si important este si cine il asculta. Poate ca armata nu mai trage, iar oamenii stau putin si isi amintesc si de credinta. Si de asta au nevoie ca sa izbandeasca. Biserica trebuie sa fie cu oamenii, pentru oameni. Nu are ce cauta in politica.
A fi crestin = smerenie + iubire de aproape Last edited by sophia; 25.01.2014 at 12:46:19. |
|
|||
|
|||
![]()
S-ar putea ca tot UE sa fie si cealalta. Lumea nu isi mai aduce aminte, dar comunismul nu s-a nascut in est. A fost doar importat in est.
|
|
||||
|
||||
![]()
Muuult mai multe , dar oare ce au mai obtinut ?
100 programe ! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Nu, oamenii si-au dorit si gay si vinderea pe nimic a utilitatilor, si indatorarea tarii mai mult decat pe vremea lui Ceausescu, si sa le spuna aia cum sa taie porcul, si sa cultive si sa manance plastic, si sa aiba politie in fiecare piata care sa le alunge pe criminalele care indraznesc sa le mai aduca aminte oamenilor ce gust are laptele, si sa plateasca taxe pentru productia de alcool chiar si atunci cand o fac pentru consumul propriu, si multe altele.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Oare ce ne mai asteapta ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau bine platiti, cel putin o parte din ei. Sau cum zice romanul, schimbarea domnilor -> bucuria prostilor. Si comunistii care chipurile au vrut sa puna poporul la conducere, de fapt au instalat o alta clasa conducatoare care s-a bucurat de diverse privilegii in schimbul ascultarii neconditionate. E drept ca au mi nivelat lucrurile in societate, atenuand cat de cat extremele dar per total acelasi sistem de cand lumea si excesul de produse: bogati, conducere vs saraci, condusi. Acum excesul fiind mai mare ca oricand in istorie, lucrurile au devenit si mai nasoale desi momentan nu vedem asta, asa cum am fost obisnuiti, prin razboaie majore in principal. Dar nu e exclus sa se ajunga si acolo. Crize avem si vor mai fi, problema e cat de grave ca daca vor tinde sa inlocuiasca conflictele armate la scala globala va fi nasol de tot.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 29.01.2014 at 13:01:09. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
<<A sosit momentul să schimbăm Uniunea Europeană și relația pe care Marea Britanie o are cu aceasta, înainte de a cere poporului britanic să decidă dacă vrem să rămânem într-o Europă reformată sau preferăm să plecăm', a spus Osborne la Londra în cadrul unei conferințe organizate de două organizații eurosceptice, Open Europe și Fresh Start Project. 'Europa are nevoie urgentă de reforme economice. Este necesară integrarea zonei euro pentru ca moneda comună să supraviețuiască, dar este nevoie și de protejarea drepturilor membrilor Uniunii Europene care nu au moneda euro pentru a menține piața unică și pentru ca Marea Britanie să poată rămâne în UE', a insistat el, referindu-se în special la protejarea centrului financiar londonez. 'Ieșirea noastră dintr-o Europă care a reușit să se reformeze ar fi rea pentru Marea Britanie, iar ieșirea unei țări de mărimea și importanța mondială a Marii Britanii ar fi rea pentru Uniunea Europeană', a continuat Osborne. În opinia sa, tratatele aflate la baza construcției europene sunt 'depășite' și cel mai mare risc pentru UE constă în 'eșecul de a se reforma și de a renegocia', ceea ce îi 'condamnă pe europeni la criza economică actuală și la un declin continuu'. 'Așadar, pentru Europa alegerea este simplă: se reformează ori intră în declin', a concluzionat oficialul britanic. În viziunea acestuia, reforma înseamnă liberalizarea economiei europene, eliminarea birocrației, reducerea cheltuielilor cu ajutoarele sociale și măsuri de creștere a competitivității, în lipsa cărora Bătrânul Continent nu va mai putea să concureze cu giganții asiatici precum India și China, mai ales că, semnalează Osborne, după criza din anul 2008 economia Europei a stagnat și țările emergente i-au luat-o înainte la capitolele creștere și inovație. Potrivit ediției de duminică a publicației The Daily Telegraph, un grup de 95 de parlamentari britanici au adresat premierului Cameron o scrisoare în care solicită să se dea Camerei Comunelor dreptul de a bloca prin veto noi legi comunitare și de a abroga măsurile existente care amenință 'interesele naționale' ale Marii Britanii. Premierul David Cameron a anunțat cu un an în urmă că intenționează să renegocieze condițiile apartenenței țării sale la UE și a promis că, dacă va fi reales în 2015, va convoca doi ani mai târziu un referendum la care populația va decide dacă Marea Britanie mai rămâne în blocul comunitar.>>
|
|||
|
|||
![]()
U.E. este dupa spusele a marilor duhovnici ca Pr. Paisie Aghioritul reprezinta un cos in care este reprezentata libertatea omenirii daca va accede si va intra in U.E. insa una limitata fiindca toti uitam ca este un mic cos.Ai libertate atat cat U.E.(cosul) ti-o va da.Iata ai libertate atat cat exista cosul.Vrei sa pleci?De ce ai mai intrat?
Last edited by IULIAN496; 25.01.2014 at 14:58:57. |
|
|||
|
|||
![]()
Deci inca o data:
Oamenii aceia din Ucraina au de ales intre doua forte. Ori UE ori alta. A treia cale nu prea exista (independenta deplina). Si la noi a fost la fel, dar am uitat. Am vrut o schimbare, o alta cale. Am dobandit unele lucruri, dar nu stim ce sa facem cu ele. Asta este problema. Categoric: e nevoie de imbunatatire, de schimbari in EU. Categoric exista probleme si acolo. Dar cine le poate face? Nu tot oamenii? Eu nu cred ca vrem inapoi de unde am plecat. Desi...unii poate ar vrea.
|
||||
|
||||
![]()
Oricum CAER s-a desfintat , deci ce alta alternativa ar mai fi ?