Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Eutanasia

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.01.2014, 00:23:37
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Ce-ar fi la le fie date alte nevointe? De exemplu sa ajute un om?
Fiecare ajuta cu ce-i iese in cale,cand ii iese...
Odata un cersetor, altadata o batrana nevazatoare,in alta zi un caine lovit de masina sau un porumbel cazut din cuib.

Iar daca doreste inimioara lui sa se nevoiasca si mai tare,mai ia si drumurile orfelinatelor,azilelor,puscariilor-you name it!

Desi nu vad de ce va tot plangeti,vad ca nici cei din tabara voastra(mari iubitori de oameni si de saraci)nu se inghesuie cu orfanii si nevolnicii,ca altfel s-ar afla.Mai sunt niste misiuni asa,mai razlete dar numai in perioada sarbatorilor cand orice orthodox de vacanta isi aminteste brusc ca musai trebuie sa faca milostenie in perioada de post.De-ar trai saracii aceia,cu milostenia dintre postul Mare si postul Craciunului,bine ne-ar mai fi! Ce mai conteaza,noi am bifat milostenia in carnetel si senin ne adoarme capul pe perna inca vreo juma'de an...

Iar pe pagina mea de FB,vad zilnic cum tot persoanele care se ocupa cu animalele strazii si se ocupa si de "boschetari" pe care ii intalnesc laolalta cu cainii,pe coclauri.
Eu nu am vazut iubitori de animale care se intoarca spatele unui om,dar bine ca ati vazut voi!!!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
biserica catolica versus biserica ortodoxa sovidiu Biserica Romano-Catolica 36 08.06.2013 23:58:51
Un penticostal in biserica ortodoxa zoridezi Secte si culte 8 08.05.2009 07:14:10
Biserica Ortodoxa Secreta mathly24 Alte Religii 27 28.11.2008 18:29:08
Biserica Ortodoxa din Ucraina SSB Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 5 18.04.2008 15:40:07
Cum ati prezenta Biserica Ortodoxa? Va_iubesc Despre Biserica Ortodoxa in general 244 20.05.2007 00:46:46