Citat:
În prealabil postat de Lucian008
Ce-ar fi la le fie date alte nevointe? De exemplu sa ajute un om?
|
Fiecare ajuta cu ce-i iese in cale,cand ii iese...
Odata un cersetor, altadata o batrana nevazatoare,in alta zi un caine lovit de masina sau un porumbel cazut din cuib.
Iar daca doreste inimioara lui sa se nevoiasca si mai tare,mai ia si drumurile orfelinatelor,azilelor,puscariilor-you name it!
Desi nu vad de ce va tot plangeti,vad ca nici cei din tabara voastra(mari iubitori de oameni si de saraci)nu se inghesuie cu orfanii si nevolnicii,ca altfel s-ar afla.Mai sunt niste misiuni asa,mai razlete dar numai in perioada sarbatorilor cand orice orthodox de vacanta isi aminteste brusc ca musai trebuie sa faca milostenie in perioada de post.De-ar trai saracii aceia,cu milostenia dintre postul Mare si postul Craciunului,bine ne-ar mai fi! Ce mai conteaza,noi am bifat milostenia in carnetel si senin ne adoarme capul pe perna inca vreo juma'de an...
Iar pe pagina mea de FB,vad zilnic cum tot persoanele care se ocupa cu animalele strazii si se ocupa si de "boschetari" pe care ii intalnesc laolalta cu cainii,pe coclauri.
Eu nu am vazut iubitori de animale care se intoarca spatele unui om,dar bine ca ati vazut voi!!!