![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu te supara pe noi, dar e greu (cel putin mie) sa ne pronuntam intr-un domeniu atat de fin in inselare!
|
|||
|
|||
![]()
-la nivelul meu "duhovnicesc" nu vad ce inselare ar putea fi afisarea reclamelor pe sit
-e vorba de google adsense sau 2parale sau ceva asemanator,se fac bani in multe feluri in ziua de azi,unii lucreaza in publicitate altii in marketing,afiliere,vanzari,web design...nu vad ce rau e in chestia asta |
|
||||
|
||||
![]()
Depinde la ce se face reclama.
|
|||
|
|||
![]()
Si eu ma intreb ce categorii de produse as putea alege, daca ar fi sa pun publicitate.
|
|
|||
|
|||
![]()
Bre tanti, ce sait ai matalutza?
Adresa bre, sa ne clatim si noi ochii.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Presupun ca o sa se sparga google analyticul de atatea vizualizari :)) (era o gluma) Last edited by Carine; 15.03.2014 at 00:05:46. |
|
|||
|
|||
![]()
pe ce era pariu? Ce am castigat?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ups... imi cer scuze. E greseala mea si imi va fi invatatura de minte.
Mult succes cu site-ul. :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Antiecumenism, vad ca ati inteles exact despre ce vorbesc :) Dintre cele pe care le-ati mentionat, as lucra mai mult prin afiliere, ca sa pot controla exact produsele pe care le propun spre vanzare (desi si pe adsense cred ca as putea bloca reclamele pe care nu le vreau). |
|