![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Postandu-se adresa,poate se vor mai gasi persoane care sa le trimita cate ceva din cand in cand....Sa se scrie pe numele celui mai mare copil,care are deja buletin...asa se poate ridica coletul de la posta...
|
|
|
|||
|
|||
|
Daca ar vrea cu adevarat sa ajute, ar trebui poate mai degraba sa ofere o legatura directa cu aceste familii, nu conturile fundatiei care nu le verifica nimeni.
|
|||
|
|||
|
Doresc sa stiu si eu o legatura directa cu ei.Daca poate cine sa ne zica, cum putem lua legatura direct, s-o faca numaidecat. Cu toata dragostea, vreau sa-i ajut!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ma intristez cand vad ca de cand s-a facut solicitarea de pe 4 dec 2013, doar cateva persoane si-au aratat interesul de a-i ajuta pe acesti "Hristos", dar cand este vorba de alte subiecte unde scorneste mandria noastra de a ne afirma, care mai de care, suntem numerosi in a posta.
|
|
|
|||
|
|||
|
Daca nu se posteaza prea mult pe un subiect, nu prea apare pe lista cu ultimele postari.
In plus, cand vezi conturile unei fundatii.. Eu unul evit sa donez la fundatii conduse de oameni care nu-i cunosc personal.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cand vedem ca acest subiect ajunge ultima pe lista de postari, sa "reinsufletim" postand, sa ajunga iarasi prima in lista postarilor. Asa vom indemna si pe ceilalti sa colaboreze. Doamne, ajuta! |
|
|
|||
|
|||
|
Sunt de-acord cu dvs, dar sa se gaseasca cineva care ne-ar putea pune in legatura directa cu familia cu o adresa, un numar de telefon.
|
|
|
|||
|
|||
|
Postati, va rog frumos!
|
|
|