Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.01.2014, 13:30:05
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stoicadorina Vezi mesajul
Deoarece threndul e deschis de mine si nu doresc ca discutiile sa degenereze si sa devina contradictorii il rog pe administrator sa-l inchida.
Nu am dorit decat sa fac publica aceasta situatie si aici.
Vorba Mirelei "lasa-i in plata Domnului!"
Imi pare rau pentru suferinta d-voastra. Dumnezeu sa va ajute sa treceti peste ce s-a intamplat si sa vi se rezolve tot asa cum va doriti. Eu tot consider ca a fost un hot, cu toate ca a vrut sa va ofere bani ca sa va inchida gura si si-a cerut scuze, si a incercat sa remedieze problema. A te pune sa spui ca si tu ai fost furat de multe ori si sa consideri ca poti si tu astfel sa ii furi pe altii, ca ar fi ceva normal si nu ar trebui sa va suparati, e o mare magarie.

Domnul Alin zice ca as fi superficiala ca nu am cercetat mai bine cazul d-voastra ca nu am cautat sa vad dovezi si ca ar trebui sa imi cer scuze ca i-am acuzat pe altii de hotie. Eu cred ca nu am de ce sa imi cer scuze, hotia e tot hotie oricum i-ai spune, nimic nu o scuza, e foarte raspandita la romani, aproape sport national si asta de multa vreme inca dinainte de 1989.

Daca va deranjeaza,sa se inchida mai bine topicul. Hotul e tot hot, si daca nu il prindeati d-voastra era negustor cinstit.

Eu nu am mania sa cercetez anumite cazuri atat de profund, poate oi fi superficiala, dar cred ca la o parere avem dreptul toti, iar lucrurile oricum ar sta, pe internet e destul de greu sa verifici un lucru, eu v-am crezut pe cuvant in ceea ce ati scris aici, nu vad de ce ar fi trebuit sa vi se raspunda malitios cum fac unii care au mania dovezilor.

Dumnezeu sa va ajute si numai bine

Last edited by aubergine; 03.01.2014 at 13:35:53.

Thread Tools
Moduri de afișare