![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Va multumesc pentru rabdare de a citi si pentru raspuns .Ma doare cand aud de cum sunt alti parinti si sa vad bunicii asteptandu-si nepotei la scoala , mergand cu ei la diverse cursuri , sa aud cu cata dragoste vorbesc despre ei .
In cateva ore o sa o duc acasa .A venit la noi sa nu simta asa tare singuratatea dupa moartea tatalui meu ( Dumnezeu sa-l ierte) dar se pare ca doar pentru atat nu pentru singura nepotica , singura fiica ..... De cand am plecat cred ca adunat atata si acum rabufneste .Nu vede decat ceea ce a facut pentru mine , cat i-am chinuit sa imi ofere o viata usoara , sa ma tina in facultate .Oare nu fiecare parinte se lupta sa ii fie bine copilului lui? Oare ne ajutam copii sa avem cu ce ii santaja dupa aceea?Ma face sa ma simt vinovata pentru tot ceea ce a facut pentru mine si pentru ca am plecat , dar cand a avut nevoie nu am fost acolo?Nu imi pot lasa familia sa stau "legata" in acel oras. |
|
|
|||
|
|||
|
Eu zic ca ar trebui sa fii destul de multumita.
Multumita ca nu s-a mutat la voi definitiv. Asta nu inseamna ca nu s-ar putea sa se intample pe viitor iar daca ai sa cedezi, beleaua pe tine cat casa. Ce ma mira este ca vorbesti si te comporti ca o persoana normala, nu pari a fi trauamtizata psihic, ori cu astfel de parinti nu stiu daca cineva poate avea o copilarie normala si poate creste ca o persoana normala. Sau a devenit asa o data cu varsta, nu stiu. Ea nu pare sa aiba cine stie ce handicap grav (cel putin nu fizic), are tabieturile ei, are sustinere financiara, poate sa-si poarte de grija. Nasol ar fi daca ar avea o problema medicala grava si ar trebui tu sa ai grija de ea. Daca se gandea ca o sa aiba nevoie de mai mult sprijin la batranete, trebuia sa creasca 2-3 copii macar. Valabil si pentru tine, un apartament mai mare, vacante si alte lucruri sunt trecatoare, dar copiii care ii cresti sunt cu totul altceva. Probabil e cam tarziu pentru facut copii, mai ales ca vorbeai si de o probleme medicala, dar ai putea infia inca unul macar.
|
|||
|
|||
|
Traumatizata psihic ,nu cred ca e cazul.Tatal meu a fost bun , nu ii pot reprosa nimic .
Cat am stat la ei era bine atata timp cat faceam cum zicea ea , daca nu imi zicea sa ma casatoresc si sa plec.Am facut asta mult prea tarziu , dar nu te poti sa te casatoresti doar de dragul de a face lucrul asta ci trebuie sa ai si cu cine .Poate ar fi fost bine daca as fi avut curajul sa imi i-au viata in maini. Mai rau este de cand nu mai imi poate controla viata.Cel putin asa simt acum. Oricum e mama mea si o sa o iert si o sa o ajut cand va avea nevoie.Poate isi va da seama ca greseste.Ma pun in situatia ei si mi se strange inima , dar oare nu trebuia sa arate si ea putina bunavointa ? |
|
|
|||
|
|||
|
Putine sanse sa inteleaga si sa mai schimbe ceva din pacate..
Unii zic ca e o chestie de varsta, si s-ar putea sa nu greseasca prea mult. Teoretic, se poate, practic eu n-am vazut cazuri din astea. Cei care au ajuns la o varsta inaintata cu niste fixuri, nu prea le mai schimba pe nimic. Nu uitat ce ti-am zis, daca se gandeste sa se mute cu tine, gaseste o cale sa o refuzi, altfel o sa va faca viata un iad. De fapt ai putut vedea si tu cam ce se poate intampla..
|
|||
|
|||
|
Parintii nu ii putem alege. Poate ca mama ta s-a simtit neglijata, sau a crezut ca odata casatorita te vei indeparta de ei, ori pur si simplu asa este felul ei...
Te poti ruga pentru ea si rugandu-te va inmuia Dumnezeu inima ei. Cel mai bine ar fi sa stea la casa ei, pentru a evita certurile si sa o ajuti cu ce poti. |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|