![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"dragostea" de 10 minute poate parea dragoste dar nu este. Daca nu vorbesti doar din imaginatie, ar fi trebuit sa afli asta pana acum, pentru ca evident, toate "iubirile" astea au sfarsit prost - altfel n-ai fi singur acum.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 26.11.2013 at 00:42:07. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Insa sunt anumite limite care nu pot fi depasite. Bun, am inteles, m-am certat sau am avut o neintelere cu sotia sau partenera, dar asta nu inseamna ca ma apuc s-o jignesc sau s-o bat (cum se intampla de multe ori in mediul rural cand de la o banala cearta prostu'se imbata pune mana pe par si-si baga nevasta in spital). Sau atunci cand sunt neintelegeri, sau ne intalnim cu diverse situatii neplacute sau greutati (nu au cum sa nu fie si din astea), in loc sa incerc a le rezolva, sa ma apuc sa plec urechea la sfaturilor diversilor "binevoitori"" (ca in situatii din astea apar foarte rapid) sau sa ma duc cu alta femeie! Toti am avut sau avem greutati ori situatii neplacute, fie in viata, fie la servici, fie in familie, insa conteaza modul cum actionam atunci! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps: ceea ce nu te omoara, te face mai puternic...intelegi tu la ce ma refer |
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu daca e pregatit sa-si insuseasca logica asta. Deocamdata la el, vizavi de femeie, toate lucrurile sunt cu inimioare roz.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fii în pace, ești liber să ai opinia ta, dar să iei aminte că opiniile tale nu se potrivesc cu învățătura BO. Și ține minte (ceea ce deja ți s-a mai spus sub o altă formă): creștinismul nu e numai o afacere de Duminică, ci e o strădanie de toate zilele. Last edited by ovidiu b.; 26.11.2013 at 21:04:12. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Domnule ÄlinB"", tare suciti ideile! Daca as zice sa nu certi nicioadata cu sotia/partenera nu-i bine ca ë o viziunea prea romantioasa""! Daca zic ca se mai poate intampla uneori, iarasi nu e bine! Atunci in viziunea dumneavoastra cum ar fi bine ?!
Iar de certat doar nu te certi ca vrei inadins treaba asta (nu vorbim de aia care se cearta din orice- de exemplul ca ciorba e prea sarata sau alte nimicuri) sau ca sa "sara plictiseala", ci pur si simplu ca in viata nu toti avem accelasi temperament, ideii sau pareri tot timpul! Iar cu "dezamagirea pe termen lung"": de aceea e bine ca inainte de a se casatori, doi tineri sa fie impreuna mai mult timp (oricum, unul rezonabil, nu prelungit la infinit), pentru a se putea cunoaste si a vedea (ori asta se observa in timp, nu peste noapte) daca intradevar tin unul altul sau nu! In mare majoritatea, acele casnicii incheiate in situatii gen ne-am cunoscut de cateva luni si apoi direct la ofiterul starii civile se termina la fel de repede. Iar daca dupa ani de casnicie se ajunge la "dezamagire pe termen lung"", atunci e clar ca sunt probleme serioase. |
|
|||
|
|||
![]()
Iar daca dumneavoastra spuneti ca a face dragoste cu femeia iubita e o simpla "tavaleala", atunci nu stiu ce sa zic.....
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu zic ca nu sunt importante si alte aspecte intr-o relatie sau casnicie, nicioadata nu am sustinut ca totul s-ar reduce la aspectul fizic, dar nu poate sa nu conteze si acesta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu incerci sa o simplifici la modul, dragoste=sentimente=sex si asta in principiu e de ajuns, restul - casatorie, cununie, din punctul tau de vedere sunt niste anexe optionale. Eu incerc sa arat ca lucrurile sunt ceva mai complicate dar se pare ca nu reusesc sa ma fac inteles.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poate deveni abstinenta o problema? | teodoraianys | Generalitati | 110 | 21.09.2013 20:09:21 |
Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 13:18:21 |
Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? | Mihai36 | Generalitati | 14 | 28.07.2011 19:42:24 |
Educație sexuală în școli iar | Iustin32 | Generalitati | 21 | 28.09.2009 21:30:02 |
|