Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.09.2013, 17:12:19
Iliana Iliana is offline
Member

Data înregistrării: 14.02.2012
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Iti multumesc ca-mi raspunzi, dar nu inteleg de ce nu-mi raspunzi si la celelalte nelamuriri ale mele (e vorba sa-ti spui doar parerea, sunt convinsa cu nu rezolvam nimic cu discutiile si parerile noastre, cainii tot vor fi omorati, politicienii tot isi vor face de cap ca si pana acum), dar era doar o expunere de pareri.
Sau nu esti cumva de acord cu faptul ca exista atat de multi vinovati (oameni, evident) atat in situatia generala cu cainii maidanezi cat si in cea particulara (tragedia care s-a produs cu acel ingeras)?

Eu am tot vazut pe tot felul de forumuri ceva de genul: cainii sunt vinovati, moarte maidenezilor etc, etc, iar daca cineva incearca sa spuna ceva de genul: nu, cainii nu sunt vinovati, oamenii sunt vinovati, imediat sar din nou cu gura: oamenii sunt mai importanti decat cainii sau ceva de genul asta, de parca ar spune cineva ca nu e asa!

Da: oamenii sunt mai importanti decat cainii, dar oamenii sunt mai vinovati decat cainii!!!
Daca si-ar fi facut treaba nu s-ar fi ajuns aici si daca si-ar supraveghea toata lumea copiii asa cum trebuie s-ar evita multe tragedii (caderi de la etaj, uciderea surorii de 1 an de catre fratele de 10 ani cu masina tatalui!, innecarea in diferite lacuri, violarea copiilor de catre pedofili, omorarea lor de catre caini etc, etc...

Deci?...
Reply With Quote
Vechi 17.09.2013, 17:15:12
Iliana Iliana is offline
Member

Data înregistrării: 14.02.2012
Implicit

E usor sa invinovatim cainii, sa-i omoram si gata, am scapat de toate problemele!!! Omul e important, omul n-a gresit cu nimic...Doar cainii...
Reply With Quote
Vechi 17.09.2013, 17:21:41
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Da, oamenii sunt vinovati ca nu i-au eutanasiat mai devreme, inainte sa se inmulteasca tragediile, esti multumita de raspunsul asta?

Ca asa se face peste tot, nicaieri nu sunt tinuti cu anii in "adaposturi" sau sterilizati, vaccinati si lasati in libertate, mai exact avand "libertatea" de a muri de foame, frig, bataie, accidente care uneori ii lasa cu handicapuri severe (nu o data am vazut caini cu doar 3 picioare).

Si da, vom fi de doua ori mai vinovati daca nici acum nu aplicam procedura standard care o aplica orice om de bun simt daunatorilor.

Last edited by AlinB; 17.09.2013 at 17:34:29.
Reply With Quote
Vechi 17.09.2013, 19:24:29
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iliana Vezi mesajul
Eu am tot vazut pe tot felul de forumuri ceva de genul: cainii sunt vinovati, moarte maidenezilor etc, etc, iar daca cineva incearca sa spuna ceva de genul: nu, cainii nu sunt vinovati, oamenii sunt vinovati, imediat sar din nou cu gura: oamenii sunt mai importanti decat cainii sau ceva de genul asta, de parca ar spune cineva ca nu e asa!
Da: oamenii sunt mai importanti decat cainii, dar oamenii sunt mai vinovati decat cainii!!!
Da, cei vinovati sunt oamenii, adica "iubitorii de animale", pentru ca din cauza lor nu s-a rezolvat problema cainilor. Iubitorii de animale s-au opus tot timpul sa fie eutanasiati cainii si s-a aplicat doar metoda lor, sterilizarea. Care vedem ce efecte a avut, nimic.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare