![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Asa se face ca in multe tarii din UE,nu exista picioar de caine pe strazi,iar proprietarii ai duc pe strada numai in lesa ,si le dau drumul numai in parcuri amenajate special pentru proprietarii de caini ,deci nu in orice parc ! In toate parcurile din Viena,am vazut cu ochii mei zeci de placute care avertizau " Die Hutte verboten !!) ,adica cainii interzisi ! Acolo e o lege, o politie adevarata ,nu niste politisti,cu burta., ca la noi de pe care curg hainele lalai si nu stiu cum sa se fereasca de as-i face datoria !!! Nici macar in Slovakia, pe care am traversat-o de la S la N. nu am vazut picior de caine.,si macar slovacii am zice ca nu is austrieci! Da de unde !!! Deci, problema noastra e ca nu vrem sa copiem ce e extrem de bun in Europa !!! De ce nu luam exemplul SUA, a l serifului si al ajutorului sau, care sunt alesi de comunitate pe un mandat de 4 ani, si raspund in fata ei, de ce fac, in snsul ,ca politistul sunat pt o problema a cetateanului trebuie sa se asigure ca problema a fost rezolvata ! Daca dai telefon la sherif si spui ca exista caini, el se ocupa mai departe sa sune la politia animalelor,etc, si se asugura ca aia si-au facut treaba ! La noi daca dai telefon la politie iti spune unu flegmatic ,ca tre sa dai la hingheri, si-ti inchide telefonu in nas !!! |
|
|