Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.09.2013, 11:53:08
Jamaica Jamaica is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Situatia este de asa natura incat nu ma pot muta cel putin inca un an de acum inainte.
Initial tata locuia cu mama , dar la plansetele si insistentele matusilor lui care ii spuneau cat sufera mama lui dupa el, s-a mutat inapoi. Atunci mama l-a urmat, ea facand naveta pt ca lucra in alt oras, situatie care s-a mentinut pana cand era gravida in luna 7 cu primul copil. Bunica nu a vrut-o niciodata dar nici nu i-a lasat sa isi faca viata lor. Asa cum am postat initial, cand s-a ivit ocazia unui apartament nu s-a concretizat si acum avem toti de suferit.
Intelegerea nu a fost asa de la inceput, mama nici acum nu accepta situatia, iar eu am preluat toate frustrarile si comportamentul ei.
Bunica nu poate sta la tara pt ca e bolnava de picioare. Si-a terminat sanatatea din cauza ca toata viata a avut 150 kg , si noi suportam consecintele ( nu ma intelegeti gresit stiu ca are dureri si ca nici ei nu ii este bine, batranetea e grea). Ea e adventista, nu pot sa ard tamaie in casa decat cu scandal pt ca se sufoca si zice ca miroase a mort.
Nu pe ea vreau sa o schimb pt ca stiu ca e imposibil, ci pe tata. Mor pt ca nu intelege care este familia lui, parca are facute farmece, nu stie sa managerieze situatia, suporta orice de la bunica, si ne obliga si pe noi sa facem la fel sa tacem din gura si sa facem ce zice ea. Lucrul care ma termina psihic este ca tata s-a imbolnavit iar ma-sa il chinuie mereu pt nevoile ei, il alearga la medici il pune la cheltuieli mari pt lucruri imaginare, spune ca are cancer de piele, diabet, infectie la rinichi, tensiune si nu are nici pe dracu (ma scuzati). Mama a tinut cu dintii familia.

Eu nu imi doresc familie, nici nu suport gandul, daca as avea un partener sunt sigura ca as razbuna tot ce a patit mama.

Last edited by Jamaica; 12.09.2013 at 12:14:32.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare