![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
|
Tu, Ardeal, ai osteni si-n Montreal
http://ochiulcarerade.wordpress.com/...si-n-montreal/ "Sambata asta am fost, cu un grup de romani din Montreal, sa ne varsam public indignarea cu privire la vrajile pe care autoritatile romanesti le tot fac de cativa ani in legatura cu exploatarea de la Rosia Montana. Am agitat pancarde tematice, ne-am invartit in cerc ca sa atragem mai bine atentia, am cantat “Desteapta-te romane” si am scandat “Uniti, salvam Rosia montana!” in 3 limbi, “Gabriel, chéri, pas de cyanure ici!” si alte lozinci a caror esenta era ca, oricat de departe de casa ai fi si pentru cat timp, nu poti ramane nepasator cand in buricul tarii tale se vrea sa se puna un lac cu cianura si sa se distruga teritorii cu tot ce au pe ele si cu tot ce e legat de ele: oameni, animale, plante, traditii, istorie." |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Reprezentari iconografice rare | glykys | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 67 | 21.04.2025 15:59:54 |
| Proiectul Rosia Montana => stramutare de biserici si cimitire | mmmadaaa | Stiri, actualitati, anunturi | 114 | 25.11.2016 14:35:53 |
| A doua Rosia Montana: Gazul de sist, este dat lui Rockefeller | Laura19 | Generalitati | 32 | 04.01.2014 00:58:46 |
| proiectul Rosia Montana,ne intoarcem iar la daramarea si stramutarea de Biserici? | mihailt | Generalitati | 4 | 15.01.2011 14:41:10 |
| Valoarea unei femei | zoridezi | Generalitati | 3 | 31.05.2010 14:28:16 |
|
|